Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

«Φαν» του Πολάκη ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας

"LIKE" στον Μπέζο που έγραψε «10 Πολάκηδες έπρεπε να είχε η Ελλάδα!!!!»
Ένα θαυμαστή-έκπληξη, από το… «πουθενά» στην Τριφυλία, έχει αποκτήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στο πρόσωπο του δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα.
Μάλιστα, ο κ. Κατσίβελας δεν κρύβει τα «αισθήματά» του για τον Κρητικό πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος - όπως είναι γνωστό στους πάντες - είναι ο μόνιμος υβριστής της Ν.Δ., του Αντώνη Σαμαρά και του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι εξαπολύει, κυρίως μέσω facebook, σφοδρές επιθέσεις σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού Υγείας εμπλέκοντάς τους στην υπόθεση Novartis.
Θυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης, σχολιάζοντας την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον

αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τους δικαστικούς λειτουργούς που διερευνούν την υπόθεση Novartis, έγραψε στο facebook: «Αντώνη Σαμαρά: ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ!!!! όχι σε μας !!! ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!».
Στις 4 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε νέα υβριστική επίθεση σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας και σημερινού αντιπροέδρου της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη, για την υπόθεση Novartis, με δημοσίευσή του στο facebook, στην οποία χαρακτήριζε τον κ. Γεωργιάδη «λαμόγιο της ακροδεξιάς» και καταλήγοντας: «Καλά κάνεις και τρέμεις, καλά κάνεις σα ζουρλός...».
Την ίδια μέρα, στις 4 Ιανουαρίου 2019, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος, έγραψε δημόσια στο facebook: «Επειδή ποτέ δεν μ' αρέσει να κρύβομαι σ' ό,τι πιστεύω, το ξανάλεω: 10 Πολάκηδες έπρεπε να είχε η Ελλάδα!!!!».
Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι φίλοι του κ. Μπέζου και γενικότερα οι χρήστες του facebook, βλέποντας ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, να έχει κάνει “LIKE” σε αυτό που έγραψε ο κ. Μπέζος.
«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα», τόνισε σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ στις 4 Ιανουαρίου σχολιάζοντας καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για «θεσμική εκτροπή» στην υπόθεση Novartis, σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία δεν ελέγχει το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου, καταγγέλλει σήμερα δημοσίως την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή. Καθώς αυτό δεν έχει προηγούμενο στη Μεταπολίτευση, έχει κάτι να πει ο κ. Τσίπρας ή έχει αναθέσει τη διακυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;».
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharrosnews

1 σχόλιο:

  1. Εδώ ακόμη και ο Τσίπρας σήμερα είπε για τον εν λόγω... ότι έχει ένα ύφος το οποίο ο ίδιος δεν θα το υιοθετούσε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα