Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ο γυρολόγος θα είναι πάντα γυρολόγος.....


Ο γυρολόγος θα είναι πάντα γυρολόγος, ο ευκαιριακός πολιτικάντης που φεύγει από ένα κόμμα και πάει σε άλλο μεγαλύτερο για να τακτοποιηθεί θα ειναι πάντα πολιτικάντης.
Δεν έχει σημασία αν υπήρξε καλό στέλεχος του κόμματος, αν ήταν άξιος υπουργός στο παρελθόν, αν κάποιοι σύντροφοι του έχουν μεγάλη εκτίμηση.
Δεν θα κάνουμε επιλεκτική κριτική σε όσους-ες έφυγαν για Σύριζα ή σε όσους πήγαν στη Ν.Δ και δεν θα αφήσουμε κανέναν-καμία στο απυρόβλητο.
Έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε την αηδία μας για όλους και όλες που στηρίζουν τώρα κόμματα και πολιτικούς που μας λοιδορούσαν, μας έβριζαν, μας έδειχναν με το δάχτυλο χαρακτηρίζοντάς μας προδότες.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν και καμία που αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα επειδή "είναι ικανοί και μπορούν να προσφέρουν στη χώρα από οποιοδήποτε κόμμα".
Για πολιτικούς μιλάμε, όχι για υπαλλήλους πολυεθνικών επιχειρήσεων που αλλάζουν εταιρία ανάλογα με τα λεφτά που θα τους προσφέρουν οι εργοδότες εκτιμώντας τα προσόντα τους.
Όχι, δεν νιώθω καθόλου περήφανη που νεοδημοκράτες και συριζαίοι, αυτοί που έλεγαν πως η παράταξη που εγώ στήριζα κατέστρεψε τη χώρα, τώρα επιλέγουν πολιτικάντηδες δικούς μας, που υπήρξαν γραμματείς, βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ για να τους βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.
Νιώθω μόνο θλίψη, απογοήτευση, αηδία και θυμό.
Μ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Oι γυρολόγοι γεφυρατζήδες επιβραβεύτηκαν από τους συριζαίους ψηφοφόρους για τις υπηρεσίες τους και δεν πήγε χαμένη τόση ξεφτίλα που είχαν προεκλογικά.
    Αυτούς τους έχουμε ξεγράψει.
    Όμως, να μη λέμε μόνο για όσους ξεπουλήθηκαν στον Τσίπρα.
    Ας πούμε κάτι και για όσους προσκύνησαν τον Μητσοτάκη για ένα υπουργείο.
    Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο εξαφανισμένος για πάρα πολύ καιρό, είχε κάνει στα μουλωχτά συμφωνία να πάρει υπουργείο από τη Ν.Δ. Το έλεγαν κάποιοι δεξιοί μμέδες αλλά νόμιζα ότι ήταν μόνο φήμες.
    Τελικά, το ΠΑΣΟΚ είχε πολλούς γυρολόγους, ευκαιριακούς πολιτικάντηδες,που δεν έχουν καμία αξιοπρέπεια.
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα