Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη συναντήθηκε ο Παναγιώτη Κατσίβελας

Με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. «Ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Ο Παναγιώτατος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία της κοινωνίας μας, της τοπικής εκκλησίας μας, ως και για το Βυζαντινό Μνημείο του Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Χριστιανούπολη», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου.
Ο κ. Κατσίβελας επισκέφθηκε και την Αγιά Σοφιά στην Πόλη και σε οπτικοακουστικό υλικό που δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook αναφέρει: «Όνειρο κάθε Έλληνα είναι να επισκεφθεί το ναό της Αγίας Σοφίας. Τα πρώτα συναισθήματα που σου δημιουργεί είναι οργή και λύπη από την ιεροσυλία που έχει υποστεί. Προϊόντος του χρόνου αναδύεται η απόλυτη παρουσία του Θεού, των αγγέλων

των Αυτοκρατόρων. Η παρουσία της Ορθοδοξίας και της Ιστορίας. Και κυριαρχεί το δέος, ο θαυμασμός, η υπερηφάνεια η ευλάβεια. Η δική μας Αγιά Σοφιά».
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα