Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί στην Επιτροπή Δεοντολογίας για Πολάκη - Εκνευρισμός και αποχώρηση Τζανακόπουλου

Ένταση με απίστευτους χαρακτηρισμούς σημειώθηκαν κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας του Π. Πολάκη, με τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να «επιτίθεται» σε Γιάννη Στουρνάρα και Σταμάτη Πουλή, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να αποχωρεί εκνευρισμένος από την Επιτροπή.
Ο πρώην υπουργός Υγείας υποστήριξε πως «ο Γ. Στουρνάρας ήταν πολιτικός μου αντίπαλος. Όλο αυτό το έστησε ο Στουρνάρας επειδή έβγαλα τη γυναίκα του στη φόρα για παρανομίες. Εγώ δεν τον ηχογράφησα ποτέ. Ο Πουλής ήταν λαμόγιο και από τη στιγμή που είναι λαμόγιο θα τον λέω λαμόγιο».
Ο Δ. Τζανακόπουλος απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ τους χαρακτήρισε δειλούς λέγοντας πως επιθυμούν πολιτικές διώξεις.
Απευθυνόμενος στον Χαράλαμπο Αθανασίου είπε:«Δεν θέλετε ειδική επιτροπή προκειμένου να μην έρθει να σας τα πει στη Βουλή. Κύριε Αθανασίου δεν είστε δικαστής είστε πρόεδρος επιτροπής».
«Εμείς εφαρμόζουμε τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα. Η προηγούμενη Βουλή

δεν τα εφάρμοζε» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο Πρόεδρος της Βουλής απαντώντας στον Δημήτρη Τζανακόπουλο είπε πως «η αντιπολίτευση έχει δικαίωμα να έχει τις απόψεις της και η συμπολίτευση έχει δικαίωμα να κρίνει αν θα απαντήσει στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης.
Εγώ έχω υποχρέωση να προστατεύσω τη Βουλή από οποιαδήποτε, έστω και παραμικρή υποψία, ότι αδρανεί, ή αμελεί προκειμένου να "προστατεύσει" κάποιο μέλος της από την αξίωση πολίτη για δικαστική προστασία.
Η Βουλή τηρεί όλες τις προθεσμίες και δεν είναι διατεθειμένη να δώσει λαβή για άδικα σχόλια και για μεροληπτική συμπεριφορά.»
ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ
Κίνηση πολιτικού ρεβανσισμού της ΝΔ χαρακτήρισε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας ο Παύλος Πολάκης.
Μετά την λήξη της συνεδρίασης ο ίδιος τόνισε οτι η ΝΔ δεν δέχθηκε την πρόταση του για την συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής γιατί προσπαθεί να στρέψει την κουβέντα αλλού για να θολώσει τα νερά.
“Δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να κάνουν προανακριτική επιτροπή” είπε και συμπλήρωσε ότι στην Ολομέλεια θα αποκαλύψει περισσότερα για την σκανδαλώδη υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Μάλιστα χαρακτήρισε την απόφαση της ΝΔ για την άρση της ασυλίας του ως «Συνταγματική εκτροπή» λέγοντας πως θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία περί ευθύνης υπουργών. dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα