Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Επιστημονική ομιλία στην Καλαμάτα για τις επιπτώσεις του ασύρματου δικτύου G5

Επιστημονική ομιλία για τις δραματικές επιπτώσεις του ασύρματου δικτύου G5 στην υγεία των ανθρώπων και όλο το οικοσύστημα θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την Παρασκευή 2 Αυγούστου, καθώς η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να ανοίξει μετά βαΐων και κλάδων τις αγκάλες της, αν και σχεδόν παντού αλλού στον πλανήτη το απορρίπτουν. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας και θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ., ενώ θα μιλήσει ο μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος, μηχανικός περιβάλλοντος, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, Θεόδωρος Μέτσης.
Το δημοφιλές προσωπικό μπλογκ tomsnews.net, που έχει στο επίκεντρο θέματα τεχνολογίας, έχει ενεργοποιήσει ένα λινκ για τη συγκέντρωση υπογραφών ώστε να ανασταλεί και στη χώρα μας (την πόλη μας!) η εγκατάσταση του δικτύου G5, ενώ αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω: «Το πρόβλημα προκύπτει από την ίδια την τεχνολογία. Η μετάδοση του σήματος (για να το πω όσο πιο απλά μπορώ) γίνεται σε πολύ

υψηλότερη συχνότητα (24-86 GHz) σε σχέση με το 4G (2-8 GHz).
Υψηλότερη συχνότητα σημαίνει μεγαλύτερη απορρόφηση. Αυτό σημαίνει δυο πράγματα. Μεγαλύτερη ζημιά σε φυτά και ζώα λόγω της μεγαλύτερης απορρόφησης σε επίπεδο κυττάρων.
Ακριβώς λόγω της μεγαλύτερης απορρόφησης από δέντρα, κτήρια, κάθε λογής αντικείμενα και φυσικά ζώα και ανθρώπους η σημερινή δομή των κεραιών δεν επαρκεί. Θα πρέπει να υπάρχει μια κεραία κάθε μερικά μέτρα. Κεραίες θα υπάρχουν σε κάθε τετράγωνο (στην καλύτερη περίπτωση), σε συστήματα δημόσιου φωτισμού, σε φανάρια και όπου μπορείτε να φανταστείτε. Το πιθανότερο θα μπει και μια κεραία στην πολυκατοικία σας.
Τα πράγματα θα ξεφύγουν τελείως όταν βάλετε ρούτερ WiGig (60GHz Wi-Fi) στο σπίτι σας».  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα