Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Χρηματοδοτήσεις 5,6 εκ. ευρώ στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας

«Είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για την επόμενη δημοτική Αρχή», τόνισε ο Παναγιώτης Κατσίβελας
Χρηματοδοτήσεις έργων που ανέρχονται στο ποσό των 5,6 εκ. ευρώ συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας το βράδυ της Παρασκευής.
Τα χρήματα αυτά για έργα στο δήμο Τριφυλίας, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, «είναι αποτέλεσμα της ουσιαστικής δουλειάς που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια στο δήμο μας για την κοινωνία μας και αποτελεί μια ηχηρή απάντηση σε όσους δύσπιστους μας αμφισβήτησαν». Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το νέο έργο στο λιμάνι Κυπαρισσίας με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες του παλαιού προσήνεμου μώλου λιμένος Κυπαρισσίας και απομάκρυνσης προσχώσεων από λιμενολεκάνη» με χρηματοδότηση 2.424.610,63 ευρώ, η αποδοχή Χρηματοδότησης Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» της πράξης «Επιχορήγηση των Δήμων της χώρας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με

ποσό ύψους 500.000 ευρώ, η αποδοχή χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση και αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας» με ποσό ύψους 954.105,67 ευρώ και εκτός ημερήσιας διάταξης η αποδοχή χρηματοδότησης της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου δήμου Τριφυλίας», του συνεργατικού σχήματος δήμου Τριφυλίας και Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, με ποσό ύψους 1.696.000 ευρώ.
«Είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για την επόμενη δημοτική Αρχή ώστε να εκτελέσει σημαντικά έργα τα οποία έχουμε δουλέψει, έχουμε προχωρήσει και ολοκληρώσει, όσον αφορά σε όλη τη διοικητική και τεχνική υποστήριξη», επεσήμανε ο κ. Κατσίβελας.
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα