Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Αγονος διαγωνισμός για μηχανήματα στο Δήμο Τριφυλίας


Αγονος ήταν ο διαγωνισμός για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού που έγινε από το Δήμο Τριφυλίας, καθώς δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.
Το πρακτικό του διαγωνισμού ενέκρινε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου στην προχθεσινή της συνεδρίαση, όπου αποφάσισε την εκ νέου δημοπράτηση της προμήθειας, αφού συνταχθεί νέα μελέτη με νέες τεχνικές προδιαγραφές και καθοριστούν νέοι όροι δημοπράτησης.
Επίσης έγινε έγκριση του πρακτικού της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου για την εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ, στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό υπήρξαν δύο ενδιαφερόμενοι, ενώ η συμμετοχή του ενός απορρίφθηκε όπως και η ένσταση που κατέθεσε στη συνέχεια. Ετσι η επιτροπή αποφάσισε την εκμίσθωση δημοτικού χώρου για την εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας (Ο.Τ. 111, ΠΕ3), για το χρονικό διάστημα από 11/9 έως 18/9 και κατακύρωσε το αποτέλεσμα της εν λόγω δημοπρασίας στην Κωνσταντίνα Μουραφέτη, η οποία πρόσφερε 9.500 ευρώ.
Τέλος αποφασίστηκε η μη άσκηση προσφυγών κατά των αριθ. 6, 7, 8, 9, 10, 11 ,12 /2019 αποφάσεων του λιμενάρχη Πύλου, σχετικά με την επιβολή προστίμων στο Δήμο Τριφυλίας, λόγω μη πρόσληψης ικανού αριθμού ναυαγοσωστών για την καθημερινή κάλυψη της παραλίας Αϊ-Λαγούδη Κυπαρισσίας, κατά τη θερινή περίοδο και θα πληρωθεί πρόστιμο 700 ευρώ.
Κ.Μπ., eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα