Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Ερέτρια: Αυτός είναι ο δάσκαλος που αποπλάνησε 14χρονη

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία φωτογραφίες του 51χρονου αδίστακτου δασκάλου, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου και με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε.
Ο εκπαιδευτικός ονομάζεται Γεώργιος Μπουρδάρας. Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1969, στην Πάφο Κύπρου.
Σε βάρος του 51χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.
Ο αδίστακτος εκπαιδευτικός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι.
Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο, είναι ότι ο 51χρονος είχε παρασύρει στα δίχτυα

του την 14χρονη σήμερα μαθήτρια, από τον καιρό που την είχε μαθήτρια στο Δημοτικό σχολείο της Ερέτριας!
Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης
Όλα ξεκίνησαν από μια ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, που έδωσε εντολή στην Ασφάλεια να διερευνήσει την ανατριχιαστική υπόθεση.
Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον 51χρονο δάσκαλο και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Η αποκάλυψη για όσα συνέβησαν στο ανήλικο κορίτσι έπεσε σαν βόμβα στην οικογένειά της που έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.
Η 14χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον εκπαιδευτικό, ενώ έδωσε κατάθεση μέσω παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.
Ο εκπαιδευτικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή. aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα