Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Η Δήμητρα Λιάνη ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος - Θα είναι εμπνευσμένο από «τα οράματα και τις πράξεις» του Ανδρέα Παπανδρέου


Την ίδρυση κόμματος του οποίου θα ηγηθεί αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα, Πέμπτη, η Δήμητρα Λιάνη η οποία φαίνεται πως θέλει να μπει στην πολιτική σκηνή και να κατέβει στις εκλογές.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ευσταθίου που έκανε γνωστή την είδηση μέσω ανάρτησής του στο Facebook, το κόμμα που θα ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ, οριοθετείται από την Δήμητρα Λιάνη «ως αμιγώς "ανδρεϊκό" που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου» με στόχο «να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές».
«Αν και επικεφαλής θα είναι η ίδια, το κόμμα δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα» διευκρινίζεται στην ίδια ανάρτηση.
Κατά την ίδια πηγή το κόμμα της Δήμητρας Λιάνη «θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα