Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Σύλλογοι γονέων για την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Καυστικοί είναι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας και Γονέων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού και ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών, για την εικόνα που παρουσίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στην τελευταία του συνεδρίαση.
Οι δύο σύλλογοι τονίζουν χαρακτηριστικά: «Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας και Γονέων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού και ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας για την εικόνα που παρουσίασε στην 1η και 2η συνέλευση με την έλλειψη απαρτίας και κυρίως για την 3η συνέλευσή του. Σας ευχαριστούμε που εγκύψατε, όπως κάνετε άλλωστε και όλα τα υπόλοιπα χρόνια, πάνω στα κτηριακά, μικρά και μεγάλα, προβλήματα των σχολείων του δήμου μας. Κυρίως όμως σας ευχαριστούμε για την εικόνα συνεργασίας και ωριμότητας που παρουσιάσατε ως κεφαλές αυτού του δήμου. Ήταν πραγματικά ένα πολύ καλό μάθημα προς όλους μας.
Το να ψηφίζετε εκ των υστέρων για τα ήδη υπάρχοντα θύματα και τους τραυματίες ενός τραγικού συμβάντος και να υποβάλετε τις ευχές, είναι υποχρέωση όλων. Το να ψηφίζετε για την πρόληψη αυτών των γεγονότων;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα