Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Βιασμός 12χρονης: Απολογούνται οι οκτώ συλληφθέντες - «Σπάει» στα δύο η δικογραφία για να μην συμπληρωθεί το 18μηνο


Απολογούνται οι οκτώ συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Ανάμεσά τους ένας πατέρας με τον γιο του, 48 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται πως κακοποίησαν σεξουαλικά το κορίτσι.
Οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία. Στην πλειοψηφία τους είναι αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Και οι οκτώ αρνούνται τις κατηγορίες.
Οι κατηγορούμενοι απολογούνται στον 14ο τακτικό ανακριτή, διαφορετικό ανακριτή, καθώς η πρώτη ανάκριση με τους 28 κατηγορούμενους, ανάμεσα στους οποίους οι περισσότεροι είναι προφυλακισμένοι έχει περαιωθεί.
Πλέον αναμένεται εισαγγελική πρόταση και μετά εισαγωγή της στο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να βγει βούλευμα για το αν παραπέμπονται σε δίκη και ποιοι. Και αυτό γιατί είναι προφυλακισμένοι εδώ και αρκετό καιρό. Ανάμεσά τους είναι και ο κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, αλλά και η μητέρα της 12χρονης και πλέον σε λίγο καιρό θα υπάρχει και ορατός ο κίνδυνος για τη συμπλήρωση του 18μηνου.
Ανάμεσά τους είναι και ο κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, αλλά και η μητέρα της 12χρονης και πλέον σε λίγο καιρό θα υπάρχει και ορατός ο κίνδυνος για τη συμπλήρωση του 18μηνου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα