Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Σοβαροί τριγμοί στη “Δυνατή Πελοπόννησο” - “Ουδέν σχόλιον” Δράκου για την... αποστασία

Σοβαροί τριγμοί στη “Δυνατή Πελοπόννησο” - “Ουδέν σχόλιον” Δράκου για την... αποστασίαΑποστασία και αποστάτες στην παράταξη του Δημ. Δράκου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καταγγέλλει δημόσια, και μάλιστα με σκληρές εκφράσεις ο σύμβουλος (τ. νομάρχης Αργολίδας) Βασ. Σωτηρόπουλος, μετά από τη διαρροή ψήφων υπέρ της υποψηφιότητας Μπουλούκου ως Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.
Ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης Δημ. Δράκος, που την βλέπει να γίνεται σκορποχώρι, περιορίζεται να δηλώσει «ουδέν σχόλιον» στην "Ε", χωρίς να μπορεί να κρύψει τη δυσφορία, την οργή και τελικά τον προβληματισμό για το τι μέλλον μπορεί να έχει η “Δυνατή Πελοπόννησος”.
Πρόκειται βέβαια για άδηλο μέλλον, με στοιχεία διάλυσης, καθώς εκτός από τις διαρροές
προς τον εκλεκτό του Τατούλη, ακόμα και οι αντιδράσεις είναι ανεξέλεγκτες. Αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις Σωτηρόπουλου, βλέπει να υποκαθίσταται ο επικεφαλής και τον ρόλο του να παίρνει άλλος, χωρίς όμως να είναι φανερό αν πρόκειται για προσυνεννοημένη πολιτική πρωτοβουλία ή για σφήνα στην ηγεσία της παράταξης που εξαρχής είναι χαλαρή και ουδέποτε λειτούργησε δυναμικά, αφήνοντας τον Τατούλη να το παίζει Καίσαρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα