Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ !...

Καθαρίζοντας τα γεγονότα από τις περικοκλάδες και προχωρώντας σε μια στοιχειώδη εμβάθυνση της σκέψης μας, τα συμπεράσματα έρχονται, σχεδόν, μόνα τους.
Διανύουμε την περίοδο των ανταποδοτικών ενεργειών των κυβερνώντων, προς τους χορηγούς τους, οι οποίοι και τους βοήθησαν ν΄ αναρριχηθούν στην εξουσία.
΄Οποιος εξακολουθεί ν΄ αρνείται την πραγματική ουσία των γεγονότων και να μην παραδέχεται το ολοφάνερο, φαντάζει, είτε αφελής, είτε ενταγμένος στο «κόλπο».
Οι πολιτικοί που έριξαν τον Γ. Παπανδρέου, τον εκλεγμένο, με μεγάλη πλειοψηφία πρωθυπουργό και διάγοντα, μόλις το δεύτερο χρόνο της διακυβέρνησης, έρχονται, τώρα, με αισχρές, χαριστικές, άκρως σκανδαλώδεις αποφάσεις και ανταποδίδουν στους ολιγαρχικούς πάτρωνές τους την καθοριστική «βοήθειά» τους, στο αμοραλιστικό επίτευγμά τους !
Η υπόθεση της Αγροτικής Τράπεζας και το χάρισμα δημόσιας περιουσίας, με ταυτόχρονο φόρτωμα αρκετών δισ € στον ημιθανή έλληνα φορολογούμενο, δεν είναι το τελευταίο επεισόδιο της δουλικής πολιτικής λειτουργίας του Βενιζέλου και του Σαμαρά, των γκεσεμιών της αντιπαπανδρεϊκής δράσης, που εκπορεύονταν από τα ολιγαρχικά διαπλεκόμενα συμφέροντα και φορείς.
Ο Γ. Παπανδρέου πλήρωσε – και πληρώνει -ακριβά την, ολόσωστη, επιμονή του, η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών να γίνει με κοινές μετοχές μετά ψήφου, την πέρα για πέρα αναγκαία, θέλησή του να προωθήσει τη δημιουργία ενός ισχυρού κρατικού τραπεζικού πυλώνα, στην Ελλάδα. Τον έριξαν κι αυτοί που τόκαναν, ευθυγραμμισμένοι, πλήρως στις θελήσεις της τραπεζοκρατίας, σε πρώτη φάση νομοθέτησαν την παραμονή των ενισχυμένων με κρατικά – δανεικά, (δηλαδή πληρωμένα από το λαό), κεφάλαια τραπεζών, στους παλαιούς μετόχους τους και τώρα, οι ίδιοι, (οι Βενιζέλοι κι οι Σαμαράδες) διαλύουν και εξαφανίζουν κάθε υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην συγκρότηση ενός κρατικού τραπεζικού πυλώνα.

Η Αγροτική είναι η αρχή, ακολουθεί, με τον ίδιο σκανδαλώδη τρόπο η «εξαφάνιση του ΤΤ και το έγκλημα θα ολοκληρωθεί με την οριστικοποίηση των, τελειωτικών, όρων της ανακεφαλαιοποίησης στους οποίους – εδώ είμαστε και θα δούμε – θα περιλαμβάνεται η διαδικασία επιστροφής στο ΤΧΣ, δηλαδή στο κράτος, των ενισχύσεων που δίνονται στους τραπεζίτες : εκεί θ΄ αποκαλυφθεί, πλήρως, η μεγαλύτερη αντεθνική και αντιλαϊκή συνομωσία και πρακτική, της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας !...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα