Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΛΑΕ για δηλώσεις Μάρδα: Αναδεικνύουν το απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πρόσωπο της κυβέρνησης

«ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»
ΛΑΕ για δηλώσεις Μάρδα: Αναδεικνύουν το απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πρόσωπο της κυβέρνησηςΕπίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, σε τηλεοπτικό σταθμό, εξαπέλυσε η Λαϊκή Ενότητα, κάνοντας λόγο για «απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα, που ξεπερνάει κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας».
Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, στην ανακοίνωσή του, κατηγορεί την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Εξωτερικών για δηλώσεις του «προσβάλλουν βάναυσα την ανθρωπιά του ελληνικού λαού, την ιστορία και τον πολιτισμό μας».
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας αναφέρει:
«Οι δηλώσεις Μάρδα, στον Skai και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, για την ευνοϊκή μεταχείριση
παραμονής σε πρόσφυγες που επενδύουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, αναδεικνύουν ένα απολύτως απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα, που ξεπερνάει κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας, αντιμετωπίζοντας τους πρόσφυγες ανάλογα με του ''πουγγί' τους.
Ο Δημ. Μάρδας και η κυβέρνηση Τσίπρα προσβάλλουν βάναυσα την ανθρωπιά του ελληνικού λαού, την ιστορία και τον πολιτισμό μας και εκθέτουν τη χώρα στη χλεύη όλων όσων διεθνώς επιδεικνύουν στον προσφυγικό κόσμο την αγωνιστική αλληλεγγύη τους.
Υ.Γ: Εντύπωση προκαλούν οι αντιδράσεις άλλων μνημονιακών κομμάτων, τα οποία δεν θεωρούν ότι από τις δηλώσεις Μάρδα προσβάλλεται η ανθρωπιά του ελληνικού λαού αλλά η έννοια του επενδυτή!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα