Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Αποκλειστικό - Σκηνές χάους στο Ιπποκράτειο Αθηνών, χωρίς ρεύμα και γεννήτριες πολλά τμήματα για περισσότερο από 1,5 ώρα!

Στο σκοτάδι βυθίστηκε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, το Ιπποκράτειο Αθηνών, εν ώρα εφημερίας.
Λίγα 24ωρα μετά τα δημοσιεύματα περί κατάρρευσης της ΔΕΗ, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας βυθίστηκε στο σκοτάδι, εν ώρα εφημερίας. Την ίδια στιγμή εξαγριωμένοι πολίτες περίμεναν καρτερικά να εξεταστούν από εφημερεύοντες γιατρούς.
Γύρω στις 5 το απόγευμα και ενώ η εφημερία του νοσοκομείου βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη έπεσε το ρεύμα. Η διακοπή ρεύματος κράτησε περισσότερο από 1,5 ώρα ενώ ταυτόχρονα δεν λειτουργούσαν ούτε οι γεννήτριες, δοκιμάζοντας τα νεύρα εργαζομένων και ασθενών.
Εργαζόμενοι του νοσοκομείου στον χώρο της εφημερίας κατήγγειλαν πως «είναι η πρώτη φορά που υπάρχει διακοπή ρεύματος και ταυτόχρονα δεν λειτουργούν οι γεννήτριες». Γύρω στις 6:30 το ρεύμα στις περισσότερες μονάδες του νοσοκομείου είχε έρθει αλλά το

σύστημα υπολειτουργούσε μέχρι και πριν από λίγη ώρα.
Τα Dikaiologitika News επικοινώνησαν με το ΕΚΕΠΥ (Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας). Η υπεύθυνη του γραφείου τόνισε πως το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί στις περισσότερες μονάδες του νοσοκομείου και πως δεν τέθηκε πότε ζήτημα για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Τέλος, ανέφερε πως το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη της ΔΕΗ.
Είναι πραγματικά απίστευτο και συνάμα τραγικό πως, εν μέσω θέρους μπορεί να πέσει το ρεύμα σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, χωρίς ταυτόχρονα να λειτουργούν οι γεννήτριες θέτοντας εν αμφιβόλω την υγεία τόσων ασθενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα