Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Τον έψαχναν σε όλη την Ευρώπη και βρέθηκε στην Ελλάδα

Σε ποια περιοχή εντοπίστηκε ο 23χρονος Σουηδός για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί το Missing Alert Hellas.
Δύο αστυνομικοί του Τμήματος Λευκάδας, που βρίσκονταν σε περιπολία και είχαν λάβει γνώση της εξαφάνισης του 23χρονου, Φρέντρικ Ροζενμπεργκ, από τη δημοσιότητα του Missing Alert Hellas και χάρη στην παρατηρητικότητά τους, τον εντόπισαν στη Λευκάδα.
Το Τμήμα SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι ο 23χρονος Σουηδός Φρέντρικ Ροζενμπεργκ, για τον εντοπισμό του οποίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόλις εχθές εξέδωσε Missing Alert Hellas, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.
Ο εντοπισμός του Φρέντρικ έδωσε τέλος στην πανευρωπαϊκή επιχείρηση των Αρχών που

ήταν σε εξέλιξη.
Ο 23χρονος αγνοείτο από τις 17 Ιουλίου 2020, όπου βρισκόταν στην Ισπανία. Βάσει των πληροφοριών που υπήρχαν, στα τέλη Ιουλίου είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσω Κροατίας.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ενημερώθηκε στις 18 Αυγούστου, από την οικογένεια, για την εξαφάνισή του και κατόπιν πλήθους γραπτών και τηλεφωνικών επικοινωνιών, εχθές έλαβε από τις σουηδικές αστυνομικές Αρχές την υπεύθυνη δήλωση των γονέων, οι οποίοι συναίνεσαν στην ενεργοποίηση του Missing Alert Hellas. ant1news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα