Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Άνοιγμα σχολείων - Μάσκες: Κίνδυνος να μην παραδοθούν στην ώρα τους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Η ΚΕΔΕ προειδοποιεί για τις μάσκες στα σχολεία. «Καλούμαστε σε λιγότερο από 10 μέρες, να υλοποιήσουμε μια διαδικασία τριών έως έξι μηνών».
Κίνδυνος να μην παραδοθούν στην ώρα τους οι μάσκες στα σχολεία. Αυτό σημειώνει με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, λέγοντας ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν καθυστερήσεις «που μπορεί να προκύψουν κατά τον έλεγχο των προσφορών, είτε τυχόν ενστάσεις από ενδιαφερόμενους, οι οποίες δεν μπορεί να αποκλειστούν, καθώς προβλέπονται από τις σχετικές διαδικασίες που διέπουν τους δημόσιους διαγωνισμούς και φυσικά αυτό δεν μπορεί να είναι ευθύνη της ΚΕΔΕ».
Διευκρινίζει έτσι, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών «είναι η κατάλληλη συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία

προκειμένου να ξεπεραστούν οι όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες».
«Καλούμαστε σε λιγότερο από 10 μέρες, να υλοποιήσουμε μια διαδικασία, που όταν υλοποιείται από τις υπηρεσίες του κεντρικού κράτους, χρειάζονται από τρεις έως έξι μήνες», τονίζεται σχετικά σε δελτίο Τύπου της Ένωσης.
Πάντως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, ώστε κανένας δήμος, όσο απομακρυσμένος κι' αν είναι, κανένα παιδί και εκπαιδευτικός να μην μείνει χωρίς μάσκα προστασίας στο σχολείο του, αναφέρει επίσης η ΚΕΔΕ, με αφορμή τη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα