Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Εράνη Φιλιατρών: Από τα γήπεδα στις Πανελλήνιες ο Ιάσωνας Περαματζής, αρίστευσε με 19.300 μόρια!


Ο πιο καλός ο μαθητής, εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αποδείχθηκε ο νεαρός Ιάσωνας Περαματζής συνδύασε με επιτυχία τις αθλητικές του υποχρεώσεις στην Εράνη με τη μελέτη, καταφέρνοντας να πετύχει στις πανελλήνιες εξετάσεις και να εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Ιάσωνας συγκέντρωσε 19.300 μόρια, κάνοντας περήφανους όλους στην φιλιατριανή ομάδα!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια, επισημαίνοντας την αριστεία του νεαρού ποδοσφαιριστή τόσο στις αθλητικές του επιδόσεις όσο και στις ακαδημαϊκές του επιτυχίες. Ιδιαίτερα ταλαντούχος ως αθλητής, ο Ιάσωνας απέδειξε ότι το ποδόσφαιρο και το διάβασμα μπορούν να συνδυαστούν με τον καλύτερο τρόπο.
Η επιτυχία του αποκτά μεγαλύτερη αξία, δεδομένου ότι συντελέστηκε κατά τη διάρκεια μιας πολύ απαιτητικής σεζόν για την Εράνη, με υψηλές και μακρινές αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική. Στη φωτογραφία, ο Ιάσωνας εμφανίζεται με τη φανέλα της Εράνης στο Δημοτικό Στάδιο της Σύρου, σε αγώνα κόντρα στην τοπική Ελλάς.
Ο σύλλογος εύχεται στον νεαρό ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να διαπρέπει και στην ακαδημαϊκή του πορεία, παραμένοντας ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος με λαμπρό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα