Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

7 μήνες τρέχει νερό σε δρόμο δίπλα στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας

«Περιμένεις να συγκινηθεί κανείς που “κορακιάσαμε” χωρίς νερό και το έγραψες; Εδώ κάνουν ότι δε βλέπουν επί 7 μήνες τη διαρροή στο δρόμο δίπλα στο Δημαρχείο, πίσω από το Εργατικό Κέντρο, που τους το έχουμε πει ξανά και ξανά, αλλά αυτοί τίποτα. Δεν τους νοιάζει…», μου είπε προχθές κάτοικος της Κυπαρισσίας, ζητώντας μου να φωτογραφίσω το σημείο και να γράψω για το νερό που τρέχει.
«Το νερό φτάνει μέχρι την οδό Χριστιανουπόλεως και μπροστά από το ρειθροκράσπεδο η πρασινάδα από τα χορτάρια είναι λες και είναι σπαρμένα, ενώ βγήκαν μούσκλια…», συνέχισε. «Φωτογράφισε και γράψε. Γράψε μπας και το φτιάξουν. Τους το έχουμε πει πολλές φορές στη ΔΕΥΑΤ και στο Δήμο Τριφυλίας. Δεν ενδιαφέρεται κανείς τους. Βγάζουν ανακοινώσεις για το νερό και το νερό εδώ χάνεται τσάμπα τόσους μήνες. Δίπλα ακριβώς πάλι έτρεχε για χρόνια, σκάψανε κάποια στιγμή, έπειτα από καιρό το κλείσανε και ύστερα από λίγο τρέχει νερό μήνες παραδίπλα…», είπε με φανερή απογοήτευση και αγανάκτηση.



Αλήθεια, έπειτα από τόσους μήνες δεν έφτασε η ώρα να αποκατασταθεί κι αυτή η διαρροή στο δίκτυο ύδρευσης στο δρόμο δίπλα στο Δημαρχείο στην Κυπαρισσία; Το είπαν και το ξαναείπαν στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας και στο Δήμο Τριφυλίας. Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι και πού αλλού πρέπει να απευθυνθούν; Ποια υπερκείμενη Αρχή και υπηρεσία πρέπει να ενημερώσουν για το νερό που τρέχει επί μήνες ολόκληρους στο δρόμο δίπλα στο Δημαρχείο στην Κυπαρισσία;   Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα