Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Σοβαρό πρόβλημα στον Άρη: Ποινή δύο αγωνιστικών σε όλους τους παίκτες για τη μη παραλαβή των μεταλλίων στον τελικό Κυπέλλου!


Ποινή δύο αγωνιστικών επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στους ποδοσφαιριστές του Άρη που βρίσκονταν στην αποστολή της ομάδας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.
Οι Κίτρινοι μετά το τέλος του αγώνα -έχοντας παράπονα για τη διαιτησία- αρνήθηκαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους κάτι που επιφέρει ποινή βάσει του κανονισμού. Η πειθαρχική της ΕΠΟ εκδίκασε την υπόθεση και τιμώρησε με δύο αγωνιστικές όλους τους παίκτες που βρίσκονταν στο γήπεδο αλλά και στον πάγκο κάτι που σημαίνει ότι, εφόσον δεν πέσει η ποινή, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχές στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Παράλληλα στον Θεόδωρο Καρυπίδη επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου για 20 ημέρες, σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια.
Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο για τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος φτάνει τις επτά αγωνιστικές τιμωρίας καθώς του είχαν ήδη επιβληθεί πέντε αγωνιστικές για επίθεση στη διαιτητή του αγώνα Στεφανί Φραπάρ.
Οι Κίτρινοι θα ασκήσουν έφεση αλλά αν δεν υπάρξει αλλαγή απόφαση στην επιτροπή εφέσεων θα «ξεμείνουν» από ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή του Πανθεσσαλικού βρίσκονταν οι: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Μορόν, Χουτεσιώτης, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Βερστράτε, Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ και Φεράρι.
Απ' αυτούς οι Φαμπιάνο, Βερστράτε, Ανσαριφάρντ, Χουτεσιώτης δεν βρίσκονται στην ομάδα. Όμως οι υπόλοιποι ανήκουν στους Κίτρινους ως εκ τούτου τίθενται νοκ άουτ για τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Επί της ουσίας, απ' το υπάρχον ρόστερ του Άρη (όσοι δηλαδή συμμετέχουν στην προετοιμασία), δικαίωμα συμμετοχής στα πρώτα δύο παιχνίδια θα έχουν μόνο οι: Κυριαζής, Φατόρε, Τζούρασεκ, Πάβισιτς, Πάρντο, Σαβέριο και οι νεαροί Κουτρουλίδης, Σεβαστίδης, Χαρούπας, Μεμέτογλου, Καραμανλής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα