Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καλαμάτα & Γαργαλιάνους

Συνελήφθησαν χθες (31.7.2024) σε περιοχές της Καλαμάτας και στους Γαργαλιάνους τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και γι’ άλλα αδικήματα:
Συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης καθώς και σουγιάς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Συνελήφθη χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες 11 φυτά κάνναβης, ύψους έως -190- εκατοστά περίπου. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε φιαλίδιο περιέχον 100 χιλιοστά του λίτρου μεθαδόνη.
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα