
Την Παρασκευή 2 Μαΐου, παραμονή της εορτής, και ώρα 6.00 μ.μ., θα γίνει μεταφορά της Ιερής Εικόνας της Αγίας Μαύρας από το Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Στις 7.15 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και στις 9.15 μ.μ. Ιερά Παράκλησις Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας.
Το Σάββατο, ανήμερα της εορτής, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στις 7.00 π.μ. θα τελεστούν Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Στις 10.30 π.μ. θα ξεκινήσει λιτάνευση στην κεντρική πλατεία. Της πομπής θα προηγείται η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.
Στην πλατεία θα ψαλεί δέηση και ακολούθως η πομπή θα συνεχίσει με κατάληξη στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ιωάννη.
Στην πλατεία θα ψαλεί δέηση και ακολούθως η πομπή θα συνεχίσει με κατάληξη στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ιωάννη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα