Σάββατο 6 Ιουνίου 2026

ΝΤΟΡΑ: "Μην τα λέμε αυτά, μας γράφει και η τηλεόραση"

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

Ο Νίκος Δένδιας διαμαρτύρεται για τα ρουσφέτια, αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη σπεύδει να τον προσγειώσει: «Μην τα λέμε αυτά, μας γράφει και η τηλεόραση».

Μια φράση που λέει περισσότερα απ' όσα θα ήθελαν να ακουστούν για το πώς αντιμετωπίζεται το θέμα της.... "Μην τα λέμε αυτά, μας γράφει και η τηλεόραση"

«Πάμε σε μια φρεγάτα να δούμε πόσοι είναι κληρωτοί! Και τι τραβάει οποιοσδήποτε υπουργός [...] Μόνο ο αρχιεπίσκοπος δεν τον παίρνει τηλέφωνο. [...] Τα Πολεμικά Μουσεία είναι οι πιο οργανωμένες μονάδες που έχουμε. Πληρότητα 300%, 400%!»

Η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη:

Βλέποντας ότι η συνεδρίαση μεταδίδεται live, η Ντόρα Μπακογιάννη διέκοψε τον υπουργό σε αυστηρό ύφος, λέγοντάς του: «Η συνεδρίαση μεταδίδεται από την τηλεόραση και δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Οπότε προτείνω... να τα πούμε στην κλειστή συνεδρίαση». [1]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.facebook.com/reel/1280577884249642

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα