
Στο περιστατικό φαίνεται ότι ενεπλάκησαν δύο λεωφορεία. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τα δύο λεωφορεία με κατεύθυνση προς κέντρο συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών, ένα ηλεκτρικό όχημα, να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει πάνω πάνω στη στάση λεωφορείου, όπου πολίτες περίμεναν να επιβιβαστούν.
Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και δύο μηχανές του ΕΚΑΒ καθώς από το τροχαίο υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες.
Από το τροχαίο ατύχημα, υπάρχουν τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά: μια γυναίκα, περίπου 60 ετών, η οποία φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μια 32χρονη που φέρει κατάγματα στη λεκάνη και στα πόδια και ακόμη δύο άτομα με ελαφρύτερα τραύματα.
Το ατύχημα έγινε γύρω στις 13:00, όταν το αστικό έπεσε στη στάση ΚΑΝ-ΚΑΝ επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στη Νεάπολη, στην οποία πολίτες περίμεναν δρομολόγιο των αστικών συγκοινωνιών.


Οι τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Στο σημείο χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμων.


Οι τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Στο σημείο χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα