Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΣΚΑΚΙ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ











ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Σάββατο 27/03/2010
Στην κατηγορία των Δημοτικών σχολείων :
την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο και κύπελλο) κατέλαβε η 1η ομάδα του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου με 4 βαθμούς (13,5 πόντους) και σύνθεση: Καρανάσιος Λάμπρος, Μίσιτς Νικόλαος, Λυμπερόπουλος Νικόλαος και Μπούκουρη Αγγελική.

Την δεύτερη θέση (αργυρό μετάλλιο) πήρε η 2η ομάδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου με 2 βαθμούς ( 7 πόντους ) και σύνθεση: Δαγρέ Δημήτριο, Αλεξίου Δημήτριο, Βατουσιάδη Ιωάννη και Κροντήρη Αναστασία.

Την 3η θέση ( χάλκινο μετάλλιο ) πήρε το 3ο Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών με 2 βαθμούς ( πόντους ) και σύνθεση: Γριβοκωστοπούλου Χρύσα, Γριβοκωστοπούλου Αναστασία, Αποστολόπουλο Σωτήριο και Τριαντοπούλου Αφροδίτη.


Στην κατηγορία Γυμνασίων – Λυκείων πρώτευσε το Λύκειο Φιλιατρών με 3,5 βαθμούς (12 πόντους) και σύνθεση: Αποστολόπουλο Δημήτριο, Κόλλια Ιωάννη, Νάννο Δημήτριο και Παπαδοπούλου Έφη, ακολούθησε η 1η ομάδα του Γυμνασίου Φιλιατρών με 2,5 βαθμούς (9,5 πόντους) και σύνθεση: Σαλακά Φώτη, Μακρυγιάννη Γεώργιο, Γεωργόπουλο Δημήτριο και Μπαζάνου Γεωργία και στην 3η θέση το Γυμνάσιο Άστρους με 2 βαθμούς ( 9,5 πόντους) και σύνθεση: Καβάσαλη Ευαγγελία, Καρκούλη Κρυσταλία, Βλάχο Παναγιώτη και Μπούζιου Ελένη.

Τις προκρίσεις για τα τελικά των Πανελληνίων ομαδικών σχολικών πρωταθλημάτων πήραν : το Λύκειο Φιλιατρών, το Γυμνάσιο Φιλιατρών, το Γυμνάσιο Άστρους και οι δύο ομάδες του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα