Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ - Δήμος Τριφυλίας


Πετρόπουλος ή Σωτηρόπουλος
ΣΕ ΝΕΑ σύσκεψη αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, απόψε στα Φιλιατρά, αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι, τελικά, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας. Όπως όλα δείχνουν, ένας εκ των Θανάση Πετρόπουλου ή Δημήτρη Σωτηρόπουλου θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος, χωρίς, ωστόσο, επίσημο χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Θανάσης Πετρόπουλος, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Κυπαρισσίας, συγκεντρώνει το σύνολο των προτιμήσεων στους Δήμους Κυπαρισσίας, Αυλώνος, Αετού και την Κοινότητα Τριπύλης, έχει «πέρασμα» στα Φιλιατρά, ενώ αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική και στους Γαργαλιάνους.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Φιλιατρών, έχει δυναμική στα Φιλιατρά αλλά ταυτόχρονα εκεί έχει και «ορκισμένους» εσωκομματικούς αντιπάλους, δε φαίνεται να «περπατάει» σε Κυπαρισσία, Αυλώνα, Αετό και Τριπύλα, ενώ στους Γαργαλιάνους υπάρχει «εχθρική» διάθεση απέναντί του, λόγω της δυναμικής αντίθεσής του στη δημιουργία Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους, όπως με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων ζητούσαν οι δύο Δήμοι.

Θυμίζουμε πως στην Επιτροπή Αξιολόγησης του ΠΑΣΟΚ κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες. Του Θανάση Πετρόπουλου, που αυτοπροτάθηκε και του Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που ετεροπροτάθηκε. Ο κ. Σωτηρόπουλος, ωστόσο, ενημέρωσε τα Όργανα και τα στελέχη του Κινήματος πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος, ενώ με γραπτή του δήλωση στον τοπικό Τύπο, από τα μέσα Αυγούστου, όταν ακούστηκε η υποψηφιότητα του Τάκη Κατσίβελα από τη Ν.Δ., είχε ξεκαθαρίσει πως δε θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας. Άλλαξε, ωστόσο, θέση – γνώμη μόλις αποσύρθηκε η υποψηφιότητα Κατσίβελα.

8 σχόλια:

  1. Τι Λοζάνη τι Κοζάνη... Ήμαρτον κύριοι του ΠΑΣΟΚ σοβαρευτείτε. Μα δεν υπάρχει ένας ικανός άνθρωπος να κατέβει στις εκλογές; Δοκιμασμένοι και αποτυχημένοι και οι δύο. Μιλάμε για έναν τεράστιο δήμο. Δεν καταλαβαίνεται ότι χρειάζεται ένας ικανότατος άνθρωπος με όραμα. ΗΜΑΡΤΟΝ. ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο με τον Παπαθεοδοσίου θα μπορούσε να γίνει κάτι. Μήπως κύριοι του ΠΑΣΟΚ θα ήταν καλό να το δείτε λιγάκι σοβαρά και να του δώσετε και σεις την στήριξή σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά ο ΄δήμος Τρυφιλίας δεν έχει ανάγκη ούτε από γιατρό, ούτε από φαρμακοπειό, ούτε από δικηγόρο, ούτε από συνδικαλιστή αποτυχών υποψήφιο βουλευτή, ούτε από στατιωτικό. Δεν υπάρχει ένας οικονομολόγος, ένας μηχανικός.... Κάτι το καινούργιο τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε για όλα φταίει η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Φιλιατρών με τον άχρηστο τον μπάτσο που μας έχει κάτσει στο σβέρκο και δεν παραδίδει την σφραγίδα. Που με τις συμπεριφορές του μια πενταετία και βάλε τώρα έχει καταφέρει και έχει διώξει όλα τα άξια στελέχη του κόμματος και προσπαθεί με 4 και 5 άτομα να κουμαντάρει τα Φιλιατρά. Ένας άχρηστος ξενόφερτος. Μην παραπο΄νιόμαστε λοιπόνα και μην τα ρίχνουμε στους άλλους. Ας αναλάβουμε για μια φορά τις ευθύνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαχαχα φίλε Μπάμπη τώρα που το αφεντικό του δεν κατεβαίνει τι θα κάνει ο υπάλληλος; Θα συνεχίζει να πλένει πιάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά, αλήθεια θα πέρασε ποτέ από το μυαλό των ....κομματικών, να δώσουν το χρίσμα σε κάποιον που είχε ρίζες, απο την άλλη...πλευρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμα σκέφτονται ακόμα να δώσουν χρίσμα στον Σωτηρόπουλο, σημαίνει, ότι δεν έχουν καταλάβει τίποτα και ούτε πρόκειται να καταλάβουν!!!!!
    Συνεπώς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα