Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή» είπε ο Βγενόπουλος, την Τετάρτη η συνάντηση με τον Τζίγγερ


Βγενόπουλος (αριστερά) και Πατέρας είναι αρχικά θετικοί στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη (Φωτογραφία: ACTION IMAGES )
----------------------------------------------------
Αθήνα

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε δηλώσεις που έκανε για την επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, εμφανίστηκε θετικός και προσέθεσε ότι την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ώστε να μπει ο Παναθηναϊκός «σε μια νέα εποχή» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου στον «SentraFM»:

«Η επιστολή λέει κάποια πράγματα γενικά. Κι εγώ κι ο Νίκος είμαστε θετικοί. Τηλεφώνησα στον κ. Βαρδινογιάννη κι από Τετάρτη θα μιλήσουμε για να υλοποιήσουμε τον καινούριο σχεδιασμό. Εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρότασή του, μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή», είπε αρχικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ερωτηθείς για το αν αιφνιδιάστηκαν με την επιστολή, απάντησε: «Για τον Πατέρα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εμένα με αιφνιδίασε πρόταση του κ. Βαρδινογιάννη. Πριν από λίγο καιρό είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις».

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. «Ήταν μια πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία. Εκτός απροόπτου και πάντοτε πρέπει να βάζουμε μια μικρή επιφύλαξη τα μηνύματα είναι θετικά, αλλά μιλάμε για μια καινούρια μέρα στον Παναθηναϊκό σε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας. Εκ πρώτης όψεως είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν μιλήσουμε».

Όταν του ζητήθηκε να ερμηνεύσει πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφάσισε να χαρίσει το ποσοστό του, είπε: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω πώς την δίνει χωρίς χρήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του ΠΑΟ να πάμε με θετικά στην συνάντηση. Προέχει το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από την πρόταση θα πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας.

»Έχουμε περάσει μια περίοδο, όπου η επικοινωνία ήταν παραπάνω από την ουσία. Ελπίζω η επιστολή Βαρδινογιάννη να έχει στόχο την ουσία.

»Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα, δεν μιλάμε για θέματα προσωπικά, οικογενειακά κ.τ.λ. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή».

Ενήμερος ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι γνώριζε τις προθέσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

«Έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου για αυτό που έγινε. Ενημερώθηκε εγκαίρως και πλήρως. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ξαναλέω πως έδωσα τη συγκατάθεσή μου για αυτή την κίνηση», τόνισε ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ.

2 σχόλια:

  1. Ενας ΠαναθηναϊκάκιαςΣεπτεμβρίου 06, 2010

    Καλά
    Βαρδινογιάννης-Βγενόπουλος- Πατέρας- Γιανακόπουλοι μιλάμε για Παναθηναικό αστρικής ταχύτητας!
    Με διόπτρες θα μας παρακολουθούν...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα