Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Η μεγαλύτερη μακαρονάδα θαλασσινών στην Κυπαρισσία

ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΕΛΝΤΗ
Η μεγαλύτερη μακαρονάδα και το μεγαλύτερο ριζότο θαλασσινών στην Ελλάδα θα φτιαχτεί το Σάββατο 11 του μηνός από το γνωστό σεφ Γιάννη Γκελντή στην Κυπαρισσία. Σε μια εκδήλωση, η οποία υποστηρίζεται και συνδιοργανώνεται από το δήμο και την ψαροταβέρνα «Ρεμέτζο», που βρίσκεται στην παραλία της πόλης. Λεπτομέρειες της εκδήλωσης αυτής συζήτησε χθες το πρωί ο γνωστός σεφ με τον δήμαρχο της πόλης Γιώργο Σαμπαζιώτη, σε συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο. Στόχος είναι, καθώς φέτος τα χρονικά περιθώρια δεν το επιτρέπουν, να γίνει μια ανάλογη εκδήλωση την επόμενη χρονιά, ώστε να καταχωριστεί και στο βιβλίο Γκίνες. Μιλώντας για το συγκεκριμένο εγχείρημα ο κ. Σαμπαζιώτης τόνισε: «Στις 11 του μηνός στις 8 το βράδυ θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση στην Κυπαρισσία, με σκοπό την προβολή της μεσογειακής θαλασσινής κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής. Η εκδήλωση θα διοργανωθεί από το δήμο σε συνεργασία με το κατάστημα «Ρεμέτζο» του Δαμιανού Ροϊλού και την όλη επιμέλεια θα έχει ο γνωστός σεφ Γιάννης Γκελντής. Θα γίνει με την παρουσία 3 κεντρικών τηλεοπτικών σταθμών, ΑΝΤ1, ΣΤΑΡ και ΑΛΤΕΡ, αλλά και την παρουσία αρκετών προσώπων και συλλόγων της περιοχής. Το αντικείμενο θα είναι να κατασκευαστεί η μεγαλύτερη μακαρονάδα θαλασσινών και το μεγαλύτερο ριζότο θαλασσινών που έχει φτιαχτεί ποτέ στην Ελλάδα. Είναι μια εκδήλωση που έχει μια ιδιαιτερότητα σημαντική, καθώς αναφέρεται στη μεσογειακή κουζίνα και κυρίως στη θαλασσινή και προβάλλει την περιοχή και τον τόπο μας». Κ.Μπ.

5 σχόλια:

  1. ΜΑ-ΚΑ-ΡΟ-ΝΑ-ΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΡΕΞΤΕ, ΟΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ.....ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!
    ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .......Στόχος είναι, καθώς φέτος τα χρονικά περιθώρια δεν το επιτρέπουν, να γίνει μια ανάλογη εκδήλωση την επόμενη χρονιά, ώστε να καταχωριστεί και στο βιβλίο Γκίνες.
    Έτσι λέει φίλε μου, έτσι είπα, εννοόντας το βιβλίο Γκίνες.......
    Στις 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ θα γίνη μια εκδήλωση ........
    Αναφερόμενος λοιπόν στους καλοφαγάδες και αστειευόμενος , ανέφερα για......του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τραπεζικές απάτες

    Οι εκβιασμοί από τις τράπεζες που δεν εφαρμόζουν τον νόμο της κ. Κατσέλη Λούκας συνεχίζονται!

    Για παράδειγμα η Αγροτική Τράπεζα κυνηγάει άτομα γιατί πούλησαν πριν χρόνια την πρώτη τους κατοικία!

    Με τον νόμο Κατσέλη η πρώτη κατοικια εξαιρειται των ρυθμισεων οποτε ειτε την πουλησαν ειτε την χαρισαν ειτε την εχουν τί την κοφτει την Αγροτική Τράπεζα?

    Μαθαινουμε ομως οτι στην Κυπαρησια υπάρχει ορφανωμενο κυκλωμα εκβιαστων με την συμμετοχη δικηγορων τραπεζιτων κλπ.... που εκβιαζει υπερχεωμενους να τα "ακουμπησουν" ή υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια!

    Ενας δικηγορος του κυκλωματος δολοφονηθηκε απο την μαφια γιατι "μιλησε"!

    ΤΡΥΦΙΛΙΑ ΚΥΠΑΡΗΣΣΙΑ ΜΑΦΙΑ

    Η Αστυνομια να ψαξει το Πρωτοδικειο Κυπαρρησιας γιατι κατι υποπτο συμβαινει με επιορκους δικηγορους και μαφιοζους τραπεζικους!

    Καταθετες Αγροτικης Τραπεζας

    5 Ιαν 2011 4:11:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα