Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πλήρες αδιέξοδο με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ

Δήμος Καλαμάτας

Ζητείται εμφανίσιμος νέος/νέα, γιατρός, δικηγόρος, πολιτικός μηχανικός ή ελεύθερος επαγγελματίας άλλης ειδικότητας, που να ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ...

Γύρω από αυτή την (αδιέξοδη) πραγματικότητα κινείται το κυβερνών κόμμα τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να βρει έναν… εθελοντή ο οποίος θα δεχτεί να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η κατάσταση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, κυρίως σε τοπικό επίπεδο, είναι εκρηκτική, αφού για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες το κόμμα βρίσκεται σε τέτοιο αδιέξοδο όσον αφορά στην επιλογή υποψήφιου δημάρχου.

Το θέμα, όπως είναι φυσικό, απασχόλησε και τα πηγαδάκια, χθες και προχθές, του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις στελεχών, βουλευτών και μελών της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, χωρίς όμως, μέχρι αργά χθες το απόγευμα, χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Έτσι, σε περίπτωση που δε βρεθεί κάποιος που να πληροί τους όρους της παραπάνω… αγγελίας, το πιθανότερο είναι να υπάρξει «επιστράτευση» κάποιου εκ των τριών βουλευτών ή πολιτευτών ή πρώην βουλευτών ή στελεχών του κόμματος.

Πάντως, ενδεικτικό του όλου κλίματος είναι η χθεσινή παρατήρηση κορυφαίου αυτοδιοικητικού στελέχους στο «Θ»: «Αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καταλήξει μέχρι την Κυριακή (σ.σ. σήμερα) στο πρόσωπο του υποψηφίου, τότε οι εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο θα είναι καταστροφικές για το κόμμα μας».

Σε ό,τι αφορά το Δήμο Μεσσήνης τώρα, η δημοσκόπηση που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε χθες και υπάρχει το ενδεχόμενο, αν τα στοιχεία της επεξεργαστούν έγκαιρα από την υπεύθυνη εταιρεία, το όνομα του υποψήφιου δημάρχου να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα.

Τέλος, κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει στο Δήμο Τριφυλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», ο νέος καλλικράτειος Δήμος θα είναι από αυτούς στους οποίους το ΠΑΣΟΚ δε θα προχωρήσει σε ανακοίνωση στήριξης και πιθανότερος για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου είναι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών, Δ. Σωτηρόπουλος.

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

10 σχόλια:

  1. κριμα που δεν αναζητει το πασοκ νεα προσωπα και καποιοι επιμενουν σε παλιες συνταγιες αλλα πιο πασοκ υπαρχει πασοκ στην τριφυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιοι ειναι αυτοι που συγκεντωνουνται κρυφα απο το πασοκ και αποφασιζουν για την τυχη του καλικρατικου δημου γιατι τοση αδιαφανεια και μετα θα ζητησουν την ψηφο μας γιατι κανεις τους δεν βγαινει να μας πει γιατι θελει να ειναι υποψηφιος και γιατι θεωρει ικανο τον εαυτο του για να διοικησει το νεο καλικρατικο δημο τοσο δυσκολο ειναι πασοκοι της διαφανειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, στην Καλαμάτα, αλλά στην Τριφυλία;
    Δεν θα ήταν καλύτερο να μην δώσει χρίσματα το ΠΑΣΟΚ, που έτσι και αλλοιώς είναι ξεπερασμένα;
    Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλος εποχής για τις οργανώσεις - σφραγίδες που μοιράζουν υποτιθέμενα κομματικά χρίσματα!!!!!

    Ποιό ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να δώσει χρίσματα στην Κυπαρισσία, στα Φιλιατρά και στους Γαργαλιάνους;

    Ελεγχόμενοι παλιάτσοι, το παίζουν γραμματείς και Φαρισσαίοι, σφουγγοκολάριοι έχουν τοποθετηθεί θεματοφύλακες των αφεντικών τους .....και μετά μιλάμε για ΠΑΣΟΚ!!!!!!

    Επιτέλους ας βρεθεί ένας που θα βάλλει τέλος στην φαρσοκωμωδία που παίζεται......

    Γιατί εθελοτυφλούν όλοι;

    Οι βουλευτές τι κάνουν; Γιατί κάνουν ότι δεν βλέπουν; γιατί ευλογούν πρακτικές αποσύνθεσης;
    Πότε θα λογοδοτήσουν και σε ποιόν;

    οι ανώτεροι κομματικοί υπάλληλοι της Νομαρχιακής τι κανουν;
    Τα μέλη της Κ.Ε. δεν ξέρουν τίποτα;
    Ο Πρωθυπουργός; Πως θα φτιάξουμε το κράτος , όταν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα κόμμα που θα έχει στειχειώδη σοβαρότητα;

    Επιτέλους δεν υπάρχει κανεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά που να το βρείς;
    Βολεύονται όλοι και την βόλεψή τους, δυστυχώς, είμαστε πολύ μικροί, για να την ταράξουμε!!!!!!
    Όμως αυτό, δεν είναι λόγος να μην το προσπαθούμε κιόλας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι φίλε Μήτσο! και Κουσελάς και Γιαννακοπούλου και Βουδούρης και όλοι!Όλοι στην υπηρεσία του πολίτη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά προτείνω να μην δοθεί χρίσμα σε κανέναν !
    Τι λέτε; δεν θα είναι πιο δίκαιο; να ψηφήσει ο κάθε πολίτης όποιον νομίζει καλύτερο!!!!!
    γιατί δεν το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζητείται Γιατρός, Φαρμακοποιός, Δικηγόρος για δήμαρχος και σε ανυπαρξία τέτοιων, δεχόμαστε και τους φίλους των!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα