Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει πρόσθετα μέτρα

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ......ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ...ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!
Αισιόδοξος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης πολύ καλύτερους από τους αναμενόμενους

Η χώρα δεν αντέχει ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον, ούτε το 2015 - 2016, πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, δεν αντέχει εισοδηματικές περικοπές, δεν αντέχει νέες φορολογικές επιβαρύνσεις, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε με φορείς του τουρισμού.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι οι πρόσθετοι πόροι που εντοπίζει η τεχνική έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα βρεθούν από τη δυναμική της οικονομίας και από πολιτικές λύσεις που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους εταίρους.

Στο σημείο αυτό εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα έχουμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης πολύ καλύτερους από αυτούς που προβλέπουν οι εκθέσεις ενώ έκανε λόγο για ειλημμένη πολιτική απόφαση που προβλέπει νέα περικοπή του δημοσίου χρέους.
Μάλιστα δήλωσε πως η Ελλάδα θα βγει επίσης στις αγορές συντομότερα από ό,τι νομίζουν ορισμένοι, ωστόσο σημείωσε ότι το θέμα είναι να βγούμε με χαμηλό κόστος και με χαμηλά επιτόκια.
Ο ίδιος χαρακτήρισε θετική την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εφαρμογή του Προγράμματος Προσαρμογής και επεσήμανε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι διεθνώς ο τρόπος με τον οποίο συζητείται το θέμα Ελλάδα έχει αλλάξει.
Την ίδια ώρα υπογράμμισε την ανάγκη να επιμείνουμε στις διαρθρωτικές αλλαγές και να εκτελέσουμε τον ψηφισμένο προϋπολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα