Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Βόμβα στο ΠΑΣΟΚ, η αποκάλυψη του crimenet.gr...

Στέλεχος του κόμματος, είναι και μέτοχος της εταιρείας ορκωτών λογιστών... Στην αποκάλυψη του crimenet. gr για άνθρωπο του Βενιζέλου και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τα οικονομικά του κόμματος ως μέτοχος της εταιρίας ορκωτών λογιστών, επανέρχονται σήμερα και τα parapolitika .gr
Εκ των ... έσω το ξεσκόνισμα στα ταμεία του κόμματος...Μεγάλος... θόρυβος έχει προκληθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ από το γεγονός ότι ένα νέο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος που έχει διορίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ταυτόχρονα μέτοχος της μιας εκ των έξι εταιρειών ορκωτών λογιστών που «ξεσκονίζουν» τα οικονομικά.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Αλαμάνο, νεοεκλεγέν στέλεχος του Πολιτικού Συμβουλίου και φίλος του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, του οποίου ο πατέρας είναι πρόεδρος της ΣΟΛ ΑΕ ενώ ο ίδιος είναι μέτοχος.
Η ΣΟΛ είναι μια από τις έξι εταιρείες ορκωτών που ανέλαβαν να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και να βγάλουν πόρισμα για τις σπατάλες που λέγεται ότι έγιναν επί ηγεσίας Γιώργου Παπανδρέου.
Η σχέση του εν λόγω στελέχους με την εταιρεία ορκωτών προκάλεσε θόρυβο στην Ιπποκράτους αφού κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να εικάσει ότι σε αυτόν οφείλονται οι διαρροές για οικονομικές σπατάλες και «πάρτι» επί εποχής Γιώργου Παπανδρέου.
Στην Ιπποκράτους αναφέρουν ότι ο κ. Αλαμάνος είναι μικρομέτοχος υπάλληλος στην εν λόγω εταιρεία από το 2004 και ότι ουδέποτε ασχολήθηκε με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ...
parapolitika.gr
Αναρτήθηκε από anendotosagonas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα