Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πόσο στοίχησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες κ. Γιάννα;


Ούτε κουβέντα από την κ. Γ. Αγγελοπούλου.. που στο βιβλίο της αποφεύγει οποιαδήποτε αναφορά στο κόστος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων
Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις για το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου με τίτλο «Το ελληνικό μου δράμα». Η ίδια στο βιβλίο της αποφεύγει οποιαδήποτε αναφορά στο κόστος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ αρνητικά σχόλια έχουν προκαλέσει οι επιθέσεις της σε πολιτικoύς και ο εγκωμιαστικός τρόπος με τον οποίο αναφέρεται στο πρόσωπό της.
«Βρέθηκα και εγώ στη συντροφιά των διάσημων Ελλήνων που από τα αρχαία χρόνια είχαν προδοθεί, εξοστρακιστεί, εξοριστεί ή ακόμα και δηλητηριαστεί. Ήμουν μαζί με προσωπικότητες, όπως ο Σωκράτης, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Φειδίας, ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και αμέτρητοι άλλοι» γράφει.«Ήμουν ο σωτήρας που προέλαυνε στην Αθήνα για μια αποστολή διάσωσης» αναφέρει σε ένα άλλο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στον κυριακάτικο Τύπο.
Αυτό που επίσης φροντίζει να κάνει γνωστό στους αναγνώστες του βιβλίου της η κα Αγγελοπούλου είναι οι πολιτικές της φιλοδοξίες, αφού δεν διστάζει αν παραδεχθεί ότι αποσκοπούσε στην ενασχόλησή της με τα κοινά.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα