Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Καρχιμάκης σχολιάζει Βέλτσο


Ο πρωην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης σχολίασε άρθρο του Βελτσου
"Προς:καθηγητή κ.Βελτσο.......
Κύριε βελτσο,
Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΏΝ .
Κύριε βελτσο αν κάτι ΑΛΛΆΞΕΙ ,στην Ελλάδα ,σύμφωνα με το άρθρο σας στο ´´βημα της Κυριακής ´´,θα ΑΛΛΆΞΕΙ ,όχι βέβαια μετα απο τραγωδία που ήδη την βιώνουμε ,αλλα μετα την απόρριψη και την αποτιναξη ,απο τους εαυτούς σας,ως φερομένων πνευματικών ανθρώπων του τόπου ,
Της κριτικής των πολλών ταχυτήτων και της επιλεκτικης ευαισθησίας ,ανάλογα σε ποιο τραπέζι εστιάζεστε........
Να τα λέτε δηλαδή κύριε καθηγητα όλα ,όχι μόνο ότι σας βολεύει !!!!!!!!!!!!!!!!!,η δεν σας αρέσει .
Πολλοί απλοί άνθρωποι της ανάγκης και της αγωνίας κύριε βελτσο ,είναι και ποιο ευαίσθητοι και ποιο καλλιεργημενοι πνευματικά .
Και βεβαίως το ερωτηματικό για πνευματικούς ανθρώπους σαν εσας ,δεν είναι σε ποιους επιτίθενται κατα καιρούς αλλα ποιους καλύπτουν σε μόνιμη βάση.

Κύριε καθηγητα βελτσο ,της καλοπέρασης και της υψηλής κοινωνίας ,οι καρχιμακηδες και οι ξυνιδηδες ,προήλθαν απο οικογένειες των συγκρουσεων ,του αγώνα και του αίματος ,για να παει ο τόπος μπροστά ,και όχι απο γονιδια των ΣΑΛΟΝΙΏΝ ,των χόμπι ,και των κατα ´´παραγγελία αρθογραφων´´!!!!!!!!

Η Ελλάδα θα ΑΛΛΆΞΕΙ κύριε καθηγητα όταν πάρει χαμπάρι τις ιδιοτελειες κάποιων ολίγων σαν και σας ,αλλα και την ευαισθησία των πολλαπλών ταχυτήτων που εκφράζετε, ανάλογα με ποιους συναγελαζεστε,στα σαλόνια που συχναζετε...........

Και ο νοών νοειτω......

Κύριε καθηγητα να μου επιτρέψετε να σας παρακαλέσω να επαναλαβετε στον καθρέπτη σας την τουρκική παροιμία που αναφέρατε στο ´´βημα ´´ 4/11/2012.

Το γαιδουρι στο παζάρι το κλανει το άλογο .......

Ξέρετε εσείς γιατί ........."

Αναρτήθηκε από pame mprosta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα