Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Βολές κατά ριπάς» στο βενιζελικό ΠΑΣΟΚ – Τη «σκυτάλη» πήρε ο Πεταλωτής


Συνεχίζεται η σκληρή εσωκομματική κριτική προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, με τη «σκυτάλη» σήμερα να παίρνει με δηλώσεις του ο πρώην Υφυπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.
Είχε προηγηθεί ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι εκδικείται το «παπανδρεϊκό» ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «ρεβανσισμό εσωκομματικής αντιπαράθεσης» και «δημοσιογραφική ομερτά» σε μια σειρά από ΜΜΕ και καταλογίζοντας στον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «βρώμικο εσωκομματικό παιχνίδι».
Χθες, ακολούθησε ο Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος επιτέθηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο τελευταίος «στρογγυλοκαθόταν στις συνεδριάσεις της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε μεγαλοβουλευτές, ενώ οι επαρχιώτες στέκονταν όρθιοι» και συμπληρώνοντας πως η επίθεση της εφημερίδας προς το πρόσωπό του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προσχώρησε ποτέ «στην πολιτική βουλιμία του Βαγγέλη Βενιζέλου».Στη σημερινή του δήλωση, ο Γιώργος Πεταλωτής ανέφερε πως «Το ΠΑΣΟΚ είναι αποστεωμένο», σημειώνοντας, μεταξύ πολλών άλλων ότι «δυστυχώς τη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ την αντικαταστήσαμε με ένα κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση και μόνο. Στον κ. Σαμαρά σήμερα χαρίζουμε ως ΠΑΣΟΚ το μέτωπο της σοβαρότητας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, για τα οικονομικά του κόμματος, ο ίδιος υποστήριξε ότι περιμένει το πόρισμα, τονίζοντας ότι στοιχεία του αποδεικνύονται χαλκευμένα.

«Ο κ.Παπανδρέου ό,τι και να κάνει θα είναι κατηγορούμενος. Ευθύνη έχουμε όλοι όσοι άσκησαν εξουσία», είπε, προσθέτοντας εαυτόν σε εκείνους που τολμούν να υπερασπίζονται δημόσια τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και τη δική τους πορεία πλάι του.

Είναι άλλωστε, επιλογή του, όπως είπε, να μένει στο κόμμα. «Αλίμονο αν κάθε φορά που άλλαζε αρχηγός έφευγαν όσοι ήταν σε θέσεις με τον προηγούμενο αρχηγό», συνέχισε, προσθέτοντας ωστόσο πως δεν ξέρει πολιτικά τι θα κάνει στο μέλλον...
crimenet.gr
Αναρτήθηκε από pame mprosta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα