Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τίτλους «τέλους» στις σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ......ότι τα πολιτικά συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδας δεν εξυπηρετούνται ..... ΝΤΡΟΠΗ!!!

Τίτλους «τέλους» στις σχέσεις ανέχειας μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου, έγραψε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήμερα. Σε την ομιλία του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο κ. Βενιζέλος:
Κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου για «κακοδιοίκηση» (χωρίς να χρησιμοποιήσει τη λέξη αυτή) λέγοντας ότι «υπήρχε μια σταθερά ελλειμματική ετήσια διαχείριση» κατά την περίοδο 2003-2011 καθώς κάθε χρόνο προσετίθετο επιπλέον χρέος 10 εκ. ευρώ!. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η τακτική κρατική επιχορήγηση προς το ΠΑΣΟΚ να «είναι εκχωρημένη για τις επόμενες δεκαετίες». «Το ΠΑΣΟΚ είναι συνεπώς εδώ και χρόνια υπερχρεωμένο», είπε χαρακτηριστικά.
«Έριξε το γάντι» ο κ. Βενιζέλος στον «θιγμένο» κ. Παπανδρέου, λέγοντάς του ότι εάν αισθάνεται προσβεβλημένος για όσα γράφουν για τα ταξίδια του να προσφύγει μόνος του στη δικαιοσύνη (δηλαδή, να μην εμπλέκει το ΠΑΣΟΚ). Αφού πρώτα ο κ. Βενιζέλος επιβεβαίωσε «διακριτικά» ότι υπήρχαν «κάποιες αδικαιολόγητες δαπάπνες για κάποια ταξίδια ή κάποιες εκδηλώσεις» και ότι «έχει εντοπιστεί λογιστικά για κάποια κονδύλια (μικρά, σε σχέση με το συνολικό χρέος και τη διαχείριση της τελευταίας δεκαετίας) η ανάγκη συμπλήρωσης των παραστατικών» τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό: «Ενθαρρύνω φυσικά κάθε δημόσιο πρόσωπο που θεωρεί ότι θίγεται, κατά μείζονα λόγο το Γιώργο Παπανδρέου, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη».
Τέλος ο κ. Βενιζέλος, ξεκαθάρισε εμμέσως στον νυν πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Παπανδρέου, ότι τα πολιτικά συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδας δεν εξυπηρετούνται από το σοσιαλιστικό φόρουμ στο οποίο αυτός ηγείται και το ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει στις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες ( οι οποίοι από την Σοσιαλιστική Διεθνή θεωρούνται διασπαστές...) . Κοινώς, τέλος η υποστήριξή του κ. Παπανδρέου και η στήριξη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα