Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Καραμπόλα με νταλίκες στην Κινέτα με δύο νεκρούς και έναν τραυματία (φωτό)

Καραμπόλα με νταλίκες στην Κινέτα με δύο νεκρούς και έναν τραυματία (φωτό)
Μιχάλης Τεζάρης
του Μιχάλη Τεζάρη
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα σήμερα(4.5.2016) στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας, με τρεις νταλίκες και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΕΚΑΒ από το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί ένας άνδρας και μια γυναίκα ενώ ο οδηγός της μιας νταλίκας έχει διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σοβαρά τραυματισμένος.


Το τροχαίο σημειώθηκε στις 19:10, όταν για άγνωστο λόγο μια νταλίκα έφυγε από το δρόμο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο στηθαίο. Στο τροχαίο είχαν εμπλοκή και άλλες δύο νταλίκες που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα (από Κόρινθο) και στη μέση βρέθηκε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star το λευκό Audi που κατευθυνόταν προς Αθήνα έχει σχεδόν διαλυθεί από τη μέση και μπροστά. «Ξαφνικά βλέπω μια νταλίκα να έρχεται προςτην δική μας πλευρά και να χτυπά ένα Audi το οποίο έφερε δυο-τρεις στροφές στον αέρα» ήταν η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού που επίσης κινούνταν προς Αθήνα. Κατά πληροφορίες ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι μετά την σφοδρότατη σύγκρουση με την νταλίκα που κινούνταν προς Κόρινθο και έπειτα από σύγκρουση με άλλο βαρύ όχημα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Η Τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στην ΕΟ μέχρι να απομακρυνθούν όσα άτομα και αυτοκίνητα βρίσκονται στο σημείο.
Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο που έδωσε στη δημοσιότητα το korinthostv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα