Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Καμμένος: «Κατάσκοπος» του Ρουβικώνα στον 3ο όροφο του υπουργείου

Είπε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη   
Xρήστος Μπόκας
Υπαινιγμοί για «κάποιους που ήξεραν και τραβούσαν βίντεο της εισβολής» - Θα βρούμε ποιοι ήταν και θα πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα
Την πολιτική ευθύνη γα την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέλαβε ο κ. Πάνος Καμμένος παραδεχόμενος ότι «η εισβολή σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας είναι απαράδεκτο φαινόμενο και πρέπει να σταματήσει τώρα».
Παράλληλα, όμως ο υπουργός άφησε σαφέστατους υπαινιγμούς για συμμετοχή και υπαλλήλων του Πενταγώνου στο σχέδιο εφόδου από μέλη του Ρουβίκωνα.
«Όμως κάποιος ήταν ενήμερος. Κάποιος στον 3ο όροφο του υπουργείου τραβούσε βίντεο και έβγαζε φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά ο κ. Καμμένος ανέφερε για την πρωτοφανή εισβολή του Ρουβίκωνα πως: «Βεβαίως είναι θέμα πολύ σοβαρό. Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη που έχω διότι θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί η είσοδός τους στο ΥΠΕΘΑ. Δεν μιλώ για παλαιότερα που έμπαιναν βαθύτερα με ντουντούκες. Όμως υπάρχει νόμος. Θα σας καλέσω να τον αλλάξουμε. Η στρατιωτική αστυνομία δεν μπορεί να κάνει συλλήψεις εντός στρατοπέδου. Την πολιτική ευθύνη την έχω. Όμως ακούω περίεργα από ανθρώπους που έχουν ασκήσει διοίκηση και επί υπουργίας τους έγιναν χειρότερα».
Σε άλλο σημείο δε είπε «κάποιος ήταν ενήμερος στο 3ο όροφο και έπαιρνε βίντεο. Κάποιοι περίμεναν να πάρουν φωτογραφίες και βίντεο. Το τι έγινε θα το βρούμε και θα πάρουμε τα μέτρα για να μην ξαναγίνει».
πηγη: πρωτο θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα