Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη νίκη Γεννηματά στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς


Συνεχίζεται η διαλογή των ψηφοδελτίων 22:27

Προηγείται με 56,95% - 43,05% στο 91% (142.274) των ψηφισάντων - Συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Καμίνη, Θεοδωράκη, Μανιάτη, Θεοχαρόπουλο, Ραγκούση, Τούντα και Πόντα
Μετά από προεκλογική περίοδο τριών μηνών η μάχη για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς οδεύει στο τέλος της. Η κυρία Γεννηματά είναι η μεγάλη νικήτρια, καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη ένα ασφαλές προβάδισμα.
Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για το αποτέλεσμα του β′ γύρου των εκλογών, για τον νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς
Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό παρόν στις κάλπες.
Έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη ΝΙΚΗΣ τώρα.
Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες.
Από αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.
Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή.

Συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Καμίνη, Θεοδωράκη, Μανιάτη, Θεοχαρόπουλο, Ραγκούση, Τούντα και Πόντα δέχθηκε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η κυρία Γεννηματά προηγείται σε όλες τις περιφέρειες πλην της Κρήτης.

Μέσω twitter έδωσε συγχαρητήρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να συγχαρώ τη @FofiGennimata για την εκλογή της. Και προσβλέπω πάντα σε μια ειλικρινή συνεννόησή μας για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Παρών» από τους πολίτες...

«Ήρθαμε να ψηφίσουμε, η μεγάλη συμμετοχή θα ευνοήσει τη Φώφη Γεννηματά» δήλωσε ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ στο Γαλάτσι.
«Λόγω ονόματος πιστεύω ότι θα επικρατήσει η Φώφη Γεννηματά αλλά υπάρχει μια ελπίδα με τον Νίκο Ανδρουλάκη» δηλώνει δεύτερος ψηφοφόρος του κόμματος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα