Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Έκκληση για τον μικρό Δημήτρη από την Κρήτη που έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων

Εκκληση για τον μικρό Δημήτρη από την Κρήτη που έχει ανάγκη τη βοήθεια όλωνΈκκληση για βοήθεια απευθύνει η μητέρα του 5χρονου Δημήτρη από τα Χανιά ο οποίος πάσχει από σπάνια ασθένεια.
Χαρακτηριστικά η μητέρα γράφει τα εξής:
Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικος και γεννήθηκε 2 κιλά 33 εβδομάδων. Μόλις γεννήθηκε αμέσως διασωληνωθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκηλη. Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμεσεις, που άλλοτε γυρίζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και c130, σε κομματώδη κατάσταση, μεταγγίζεται και τρώει παρεντερικα και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά. Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματεμεσης.
Ο Δημήτρης χρειάζεται εξειδικευμενο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επείγει να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομειο της Ευρώπης. Παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας οποίος μπορεί ας μας βοηθήσει, ώστε ο Δημήτρακης να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.Το κόστος ξεπερνά τις δυνατότητες μας, μιας που ανέρχεται στις 100.000ευρω. Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244 Δικαιούχος η Μαμά του Δημήτρακη, Ροζακη Ιωάννα.   πηγή ekriti-dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα