Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Πόνος ψυχής στο στερνό αντίο του πατέρα του δημάρχου Τριφυλίας

Πόνος ψυχής χθες το μεσημέρι στους Γαργαλιάνους, όπου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον πατέρα του δημάρχου Τριφυλίας, Ανδρέα Π. Κατσίβελα, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 89 ετών.
Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής, νυν και πρώην, ήταν εκεί για το στερνό αντίο, δίδοντας κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Τη γυναίκα του Ειρήνη (Ρένα) και τα παιδιά του Παναγιώτη και Δημήτρη, με τις οικογένειές τους, που ήταν απαρηγόρητοι για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.
Η οικογένειά του ήταν πολύ δεμένη, με αρχές, αξίες και πίστη σε ιδανικά, όπως η πατρίδα. Ο ίδιος υπήρξε άνθρωπος του μέτρου και της σύνεσης, με ενδιαφέρον για τον τόπο του και, μάλιστα, είχε ασχοληθεί με τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, θέλοντας να προσφέρει στους συμπατριώτες του, οι οποίοι τον σέβονταν και τον αγαπούσαν.
Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία, καθώς και η ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας και η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας. Τον ύστατο φόρο τιμής προς τον Ανδρέα Π. Κατσίβελα απέτισε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομου, που προεξήρχε της εξοδίου ακολουθίας. Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Γιάννης Κατσούλας. Συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετισμός του δημάρχου Τριφυλίας στον πατέρα του, σημειώνοντας προχθές στο facebook: «Σήμερα κοιμήθηκε ο σημαντικότερος άντρας που γνώρισα στη ζωή μου! Θα σε ευγνωμονούμε και θα σε τιμούμε για αυτό που υπήρξες και που τόσο ευλαβικά χάραξες τη ζωή. Πατέρα, καλή Ανάσταση!».   Του Ηλία Γιαννόπουλου tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα