Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Με μπλοκάκι προσλήψεις 20 νοσηλευτών στο νοσοκομείο

Μπορεί στην πρόσφατη γιορτή των νοσηλευτών ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας να ανακοίνωσε την πρόσληψη 20 νοσηλευτών κατά το προσεχές διάστημα, ωστόσο δεν έκανε γνωστή στους παρευρισκομένους τη σχέση εργασίας που θα έχουν με το Δημόσιο.
Χθες, λοιπόν, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Μπάμπης Λυμπεράς, που επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενημερώθηκε ότι αυτές οι 20 πρώτες προσλήψεις νοσηλευτών θα γίνουν με μπλοκάκι. Από την πλευρά του, θέλησε να καταγγείλει την όλη διαδικασία, αφού- όπως είπε- η ΑΔΕΔΥ έχει πάγια θέση για τη μία και

μοναδική σχέση εργασίας στο Δημόσιο: την κατάργηση κάθε ελαστικής μορφή εργασίας. Χαρακτήρισε, μάλιστα, απαράδεκτο σε τόσο νευραλγικές θέσεις, όπως αυτές των νοσηλευτών, να γίνονται προσλήψεις με αυτή τη μέθοδο.
Εκείνο, δε, που ζήτησε από το διοικητή του νοσοκομείου, αλλά και την κυβέρνηση, είναι να ανακληθεί η απόφαση πρόσληψης, ενώ θέλησε να κάνει γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δε θα γίνει αποδεκτή και δε θα επιτραπεί να προχωρήσει στην πράξη.
Π.Μπ. tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα