Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τρίκαλα: Προφυλακίστηκε ο 52χρονος Κ.Μπ. που έσφαξε 45χρονη μητέρα

Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 52χρονος Κ.Μπ., που κατηγορείται ότι κατέσφαξε την εν διαστάσει σύζυγό του.
Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια Τρικάλων, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Νίκο Αλεξίου και Στέφανο Μπέη ο 52χρονος Κ.Μπ. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής την ώρα του εγκλήματος και ότι δεν είχε συνείδηση του τι διέπραττε.
Περιεγραψε δε με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορούσε τα όσα συνέβησαν εκείνα τα λεπτά , προ της τέλεσης του εγκλήματος.
Η ανάκριση συνεχίζεται, ενώ ο 52χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρικάλων.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου, είχαν υποστηρίξει σε δήλωσή τους ότι:

«Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος στον κο Εισαγγελέα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα. Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί.
Εκ της υπεράσπισης
Νικόλαος Αλεξίου
Στέφανος Μπέης»
πηγή: trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα