Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Δημόσιος υπάλληλος Ινδίας: «Έμαθα ότι είμαι Θεός, δεν μπορώ να έρθω στο γραφείο»

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....
Ο Ινδός προϊστάμενος είναι η μετενσάρκωση του Βισνού και θα το αποδείξει
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία κυβερνητικού αξιωματούχου στην Ινδία που πιστεύει πως είναι η μετενσάρκωση κάποιου θεού και ως εκ τούτου δεν μπορεί πλέον να εκτελεί τα εργασιακά του καθήκοντα.
«Κάνω μετάνοια στο σπίτι περνώντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Δεν μπορώ να κάνω τέτοια μετάνοια στο γραφείο», λέει το απόσπασμα από την επιστολή που έστειλε κυβερνητικός αξιωματούχος στην υπηρεσία του στην Ινδία. Ο Ραμεσάντρα Φεφάρ, προϊστάμενος μηχανικός σε υπηρεσία της τοπικής κυβέρνησης της Γκουτζαράτ, ανακοίνωσε ότι είναι... Θεός και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.
Για την ακρίβεια είναι ο Κάλκι, η δέκατη μετενσάρκωση του Βισνού.
Ο Ινδός, μιλώντας σε μέσα της χώρας του, δήλωσε ότι «ακόμη κι αν δε με πιστεύετε είμαι όντως η δέκατη μετενσάρκωση του Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες. Συνειδητοποίησα ότι είμαι ο Κάλκι όταν ήμουν στο γραφείο μου τον Μάρτιο του 2010. Από τότε έχει θεϊκές δυνάμεις».
Ο Φεφάρ, απαντώντας στην υπηρεσία του όταν ζήτησε εξηγήσεις επειδή δεν εμφανίστηκε στο γραφείο, δήλωσε «Κάνω μετάνοια στο σπίτι περνώντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Δεν μπορώ να κάνω τέτοια μετάνοια στο γραφείο».
Υποστηρίζει ότι η συνεχιζόμενη μετάνοιά του και προσευχή έχει φέρει καλές βροχές στη χώρα του τις τελευταίες δεκαεννέα ημέρες.
Καλεί, ακόμη, την υπηρεσία του να αποφασίσει «εάν είναι πιο σημαντικό για την υπηρεσία να με υποχρεώσει να κάθομαι στο γραφείο και να χάνω τον καιρό μου ή να κάνω κάποια σημαντική δουλειά για να σώσω τη χώρα από την ξηρασία».
Ο Φεφάρ έχει πάει στη δουλειά του μόλις 16 ημέρες τους τελευταίους οκτώ μήνες.
πηγή:athensvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα