Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Τι καιρό θα κάνει - Η τελευταία πρόγνωση

Αίθριος καιρός EUROKINISSI

Κυριότερα στοιχεία θα είναι ο περιορισμός της αστάθειας στα ηπειρωτικά, η ενίσχυση των βοριάδων έως 7 μποφόρ σε κεντρικό και νότιο Αιγαίο και η μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και τα νότια
Θοδωρής Κολυδάς
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε στεριά και θάλασσα θα κυλήσει ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Κυριότερα στοιχεία θα είναι ο περιορισμός της αστάθειας στα ηπειρωτικά, η ενίσχυση των βοριάδων έως 7 μποφόρ στο Κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο και η μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.


Στο παραπάνω βίντεο μπορούμε να παρατηρήσουμε την ενίσχυση των ανέμων από το απόγευμα του Σαββάτου και την αύξηση των νεφώσεων στα ανατολικά και νότια προσήνεμα μετά και με αυτό το «μπάσιμο» του μελτεμιού στο Αιγαίο. Η εισβολή του βοριά στο Αιγαίο θα προκαλέσει επίσης και τοπικές βροχές , όπως συμβαίνει πάντοτε στα ανατολικά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα λόγω της επικράτησης αυτού του πρώιμου μελτεμιού θα πέσει κατά 2 περίπου βαθμούς κυρίως στα ανατολικά .
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ανά 3ωρο τις περιοχές του υετού (βροχοπτώσεων) καθώς και τβν θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στον Ελληνικό χώρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα