Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Τριήμερο εκδηλώσεων στην Κυπαρισσία με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου

Για ένα πλούσιο τριήμερο εκδηλώσεων ετοιμάζεται η Κυπαρισσία που αποτελεί πρόκληση για τον καθένα να την επισκεφθεί και να την απολαύσει.
Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό διοργανώνοντας την 5η Λευκή Νύχτα το Σάββατο το βράδυ, που θα αποτελέσει και το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, σε μια βραδιά διασκέδασης και κεφιού, με μεγάλες ευκαιρίες για αγορές. Εξάλλου, την Κυριακή το μεσημέρι φέρνουν στην Κυπαρισσία τον τερματισμό και την τελετή λήξης του Hellas Rally Raid στο οποίο συμμετέχουν 230 οχήματα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών τηλεοπτικών καναλιών που σχετίζονται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και πολλούς λάτρεις των αγώνων.
Για τις σημαντικές αυτές δράσεις δόθηκε χθες το απόγευμα συνέντευξη Τύπου από τα

μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στο παραθαλάσσιο κέντρο «Εν πλω».
Αναφερόμενος στην 5η Λευκή Νύχτα ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τερζής τόνισε: «5η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας το Σάββατο 26 Μαΐου, μια μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κυπαρισσίας. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα και θα έχουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Αναμένουμε πλήθος κόσμου σε μια σημαντική βραδιά για την πόλη. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κανονίσει να βρίσκονται 8 μουσικά σχήματα στην αγορά και από εκεί και πέρα θα υπάρχουν διάφορες μικρές και μεγάλες εκπλήξεις. Καλούμε όλους τους καταναλωτές να έρθουν στην όμορφη Κυπαρισσία μας, να την περπατήσουν, να συνδυάσουν το Σάββατό τους με ψώνια και μια όμορφη βόλτα. Η Κυπαρισσία θα βάλει τα γιορτινά της και ευελπιστούμε να έχουμε μια πολύ όμορφη διοργάνωση. Μετά την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, κάθε χρόνο μπαίνει μια καινούργια πινελιά. Φέτος θα υπάρχει διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας, όπου οι καταναλωτές θα ψηφίσουν και έκθεση τοπικών προϊόντων ώστε να δείξουμε τι παράγει ο τόπος μας. Στη Λευκή Νύχτα συμμετέχουν πάνω από 130 επιχειρήσεις και το μεγαλύτερο μέρος αυτής είναι αυτοχρηματοδοτούμενη με πόρους του Εμπορικού Συλλόγου. Είναι μια κοινή προσπάθεια που κάνει η πόλη μας, είμαστε πολύ περήφανοι στην Κυπαρισσία για τη Λευκή Νύχτα και πιστεύουμε πως είναι η μεγαλύτερη Λευκή Νύχτα της Πελοποννήσου».
Για το ράλι μίλησε ο Αρης Παναγιωτόπουλος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου:
«Την επομένη της Λευκής Νύχτας, την Κυριακή 27 Μαΐου, ο Εμπορικός Σύλλογος κατάφερε και θα φέρει στην Κυπαρισσία, στην παραλία του Αϊ - Λαγούδη, το Hellas Rally Ride που αποτελείται από 283 μηχανοκίνητα οχήματα, τα οποία μετά από μια μεγάλη ειδική διαδρομή που θα ξεκινήσει από τα Κρέστενα, θα πάει στο Κοπανάκι, στα βουνά της Μάλης, στους Χριστιάνους, θα καταλήξουν και θα τερματίσουν στην παραλία του Αϊ - Λαγούδη. Εκεί θα γίνει η τελετή λήξης με απονομή μεταλλίων και θα υπάρχουν 14 τηλεοπτικά δίκτυα. Καλό θα ήταν όλος ο κόσμος να έρθει να δει την εκδήλωση. Η εκδήλωση αυτή θα προβάλει την πόλη μας αλλά και τις ομορφιές γύρω από αυτήν».
Κ.Μπ. eleftheriaonline

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 24, 2018

    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον εμπορικό σύλλογο γιατί βλέπουμε έναν μεγάλο αγώνα από την μεριά τους,όχι μόνο αυτές τις μέρες αλλά και πιο παλιά, προκειμένου να ανεβάσουν την πόλη τους. Άξιος σύλλογος και προεδρείο. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 24, 2018

    Εδώ στα Φιλιατρά αλήθεια τι έχει κάνει ο εμπορικός σύλλογος; Για τα ίδια τους τα μαγαζιά έχουν κάνει κάτι ή το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν ότι είναι άδεια η πλατεία και γενικά δεν υπάρχει κίνηση στα μαγαζιά τους; Είναι εύκολο να λένε φταίνε οι φιλιατρινοί που πάνε στην Κυπαρισσία ή στην Καλαμάτα και ψωνίζουν. Οι ίδιοι όμως έχουν κάνει κάτι για να κρατήσουν τους Φιλιατρινούς στον τόπο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα