Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Μαφία των φαρμάκων: Συνελήφθη η γιατρός που είχε εξαφανιστεί

Συνελήφθη η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου η οποία είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.
Η σύλληψη έγινε στην περιοχή του Παγκρατίου από τη Διεύθυνση της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτι ιδιοκτησίας της γιατρού. Συνολικά η γυναίκα φέρεται να είχε κάποια σπίτια τα οποία ερευνούσε η Οικονομική Αστυνομία. Σε ένα από αυτά εντοπίστηκε η ίδια.
Εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν προηγηθεί και άλλες συλλήψεις, όπως αυτή ενός 36χρονου ο οποίος φερόταν να είναι ο γιος του «αποθηκάριου» της οργάνωσης. Σε βάρος του οποίου

σχηματίστηκε δικογραφία για νοθεία τροφίμων, παραβάσεις για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοικία επί της οδού Λύρα στην Κηφισιά εντοπίστηκαν -πλην δεκάδων φαρμακευτικών σκευασμάτων- και 270 ζαφείρια και ρουμπίνια.
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι η σπείρα, μέσω των πολύτιμων λίθων, «ξέπλενε» τα έσοδα που αποκόμιζε από την παράνομη δράση της. thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα