Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Ο Κρίστιαν Μπέιλ ευχαρίστησε τον Σατανά για την Χρυσή Σφαίρα

Άφησε άφωνους κοινό και κριτικούς ο χολιγουντιανός ηθοποιός όταν θέλησε να ευχαριστήσει τον Σατανά για το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε κωμική ταινία.
Άφωνοι έμειναν κοινό και κριτικοί που παρακολούθησαν την ομιλία του Κρίστιαν Μπέιλ όταν κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία σε κωμική ταινία.
Ο χολιγουντιανός ηθοποιός ευχαρίστησε τον Σατανά που του έδωσε την έμπνευση να αναπαραστήσει στην μεγάλη οθόνη τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι.
«Ευχαριστώ τον Σατανά που μου έδωσε έμπνευση να παίξω αυτό τον ρόλο», είπε
αστειευόμενος ο Κρίστιαν Μπέιλ. Το βραβείο αφορά την τελευταία ταινία του «Vice», όπου υποδύεται τον Ντικ Τσέινι τον «εγκέφαλο» πίσω από τις πολιτικές της προεδρίας του Τζορτζ Μπους.
Το σχόλιο δεν μπορούσε να μην πέσει στην αντίληψη της εκκλησίας του Σατανά, η οποία έγραψε στο twitter: «Για εμάς ο Σατανάς είναι ένα σύμβολο περηφάνιας, ελευθερίας και ατομικισμού και υπηρετεί την εξωτερική μεταφορική προβολή της υψηλότερης προσωπικής ικανότητας. Αν και το ταλέντο και η ικανότητα του κ. Μπέιλ κέρδισε το βραβείο, αυτό ταιριάζει. Χαίρε Κρίστιαν! Χαίρε Σατανά!».
skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα