Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Εκοψε πίτα ο Μορφωτικός Φιλιατρών «Ο Πυρσός»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών «Ο Πυρσός», στο Φουρνάρακειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης που γέμισε από κόσμο σε μια όμορφη βραδιά.
Την πίτα έκοψε η πρόεδρος Μαίρη Γκότση δίνοντας τις ευχές της για τη νέα χρονιά κάνοντας παράλληλα αναφορά και στις δράσεις του Συλλόγου. Η βραδιά πλαισιώθηκε από χορούς των τμημάτων του Συλλόγου.
Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται: «Ήταν για εμάς, μια βραδιά ικανοποίησης και υπερηφάνειας, μια βραδιά "επανεκκίνησης"-θα λέγαμε-, αφού κατάφεραν να ξεπεραστούν τεχνικής φύσης εμπόδια, που κρατούσαν την δράση του συλλόγου μας μακριά σας. Ήρθε ο καιρός για όλους μας θεωρούμε, να επαναπροσδιοριστούμε, να ενωθούμε, να προάγουμε το ήθος,

την δυναμική και τον πολιτισμό που ανέκαθεν χαρακτήριζαν την Πόλη μας!
Ήρθε ο καιρός, να στρέψουμε την δυναμική μας στο "δέντρο", με απώτερο στόχο να λάμψει ξανά το "δάσος"! Ήμασταν άριστοι! Έχουμε δοκιμαστεί σε αυτό! Εξακολουθούμε να αριστεύουμε σε ατομικό επίπεδο, σε κάθε κλάδο ή τομέα αφορά η ενασχόληση των ατόμων-μονάδων! Ήρθε ο καιρός, να αποθέσουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και προπάντων την αγάπη μας, στην πόλη μας, στην περιοχή μας, στην πατρίδα μας, στον κόσμο! Έτσι οι ζωές όλων μας θα δεθούν συναισθηματικά επενδεδυμένες, πνευματικά ισχυρές και ψυχικά ικανοποιημένες!
Αυτές οι αρχές χαρακτηρίζουν το προσωνύμιο του συλλόγου μας "Μορφωτικός", αυτές οι δράσεις συνεργασίας προάγουν επίπεδα, κοινωνίες , πόλεις!»      Κ.Μπ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα