Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Αυτή την Κυριακή με επίκεντρο τη Μεσσήνη το Penny Marathon για τα αδέσποτα

Τρέχουμε, ποδηλατούμε, περπατάμε για τα τετράποδα φιλαράκια μας την προσεχή Κυριακή 21 Ιουλίου, στο πλαίσιο της διεθνούς μη ανταγωνιστικού μαραθωνίου Penny Marathon, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα αδέσποτα και την ενίσχυση της προσπάθειας φροντίδας τους. 
Το αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, έχοντας φέτος ως επίκεντρο τη Μεσσήνη, με εξαίρεση την εκκίνηση του μαραθωνίου που θα γίνει και φέτος από την Καλαμάτα. Η διαδρομή των 12χλμ ξεκινά από το Σούπερ μάρκετ Lidl που βρίσκεται στην είσοδο της Μεσσήνης στις 9 το πρωί, ενώ μια ώρα αργότερα (10 π.μ.) θα δοθεί στον ίδιο χώρο το σύνθημα της εκκίνησης για τα 3 χλμ. 
Νωρίς το πρωί και πιο συγκεκριμένα στις 7 π.μ., έξω από το Πανελλήνιο, στην Καλαμάτα, θα έχουν ξεκινήσει οι μαραθωνοδρόμοι για την διαδρομή των 42χλμ.Όλες οι διαδρομές καταλήγουν στο Kokkous Coffee στην Μεσσήνη (έναντι Δημαρχείου) Πτωχού Παύλου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης - απονομής μεταλλίων.
Οι διοργανωτές σημειώνουν και τα παρακάτω:
«Στην συνέχεια σας προσκαλούμε όλους, συμμετέχοντες και μη στο After Penny Marathon beach party που θα πραγματοποιηθεί στο Bouka Bouka Mare στην Μεσσήνη. Για πρώτη φορά ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Μεσσηνίας- Hellenic Rescue Team Messinias συνεργάζονται ώστε να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εκδήλωση με σκοπό να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο κόσμο.
Τιμή πρόσκλησης με φαγητό 10 ευρώ.
Προσκλήσεις θα βρείτε:
PHAOS Σφακτηρίας 18, Ανθοπωλείο Αράλια Αθηνών 69, Κτηνιατρείο #Καντζιλιέρη #Χριστίνα Φαρών & Κρήτης 17».
tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα