Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019

Προσεχώς οι προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας γνωστοποιεί ότι "συνεχίζονται οι προσλήψεις σε ιατρικό προσωπικό".
Η ανακοίνωση της διοίκησης έρχεται μία μέρα αφότου δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα η επιστολή προς το υπουργείο Υγείας της προέδρου του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Ν. Μεσσηνίας, Εφης Γεωργιοπούλου, για το έλλειμμα σε ιατρικό προσωπικό, με συνέπεια την οριακή λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσσηνίας.
Οσον αφορά το χθεσινό δελτίο του Νοσοκομείου, αυτό αναφέρει ότι "το Νοσοκομείο Καλαμάτας προχωρά στην πρόσληψη 5 ακόμη νέων επικουρικών ιατρών διετούς σύμβασης για την κάλυψη των αναγκών του".
Συγκεκριμένα, "εγκρίθηκε η πρόσληψη 3 επικουρικών ιατρών ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής, Χειρουργικής και Καρδιολογίας εκ των οποίων ήδη ένας ιατρός

ακτινολόγος και ένας ιατρός χειρουργός έχουν αναλάβει υπηρεσία - ενώ "τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η έγκριση πρόσληψης ακόμα 2 επικουρικών ιατρών ειδικότητας Παθολογίας και Χειρουργικής".
Και η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι "οι διορισμοί των ανωτέρω ιατρών θα βαρύνουν τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του νοσηλευτικού ιδρύματος".eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα